seo-approving empty image

Wat wil je bereiken met jouw bedrijfswebsite?

Zoals met alle investeringen die je doet, is de hoofdvraag: wat wil je bereiken, en bij wie? Een goede corporate website kan gebruikt worden om te informeren, een imago te creëren, te overtuigen, je bezoekers tot een bepaalde actie aan te zetten,... of een combinatie van deze factoren. Digitaal strateeg Kenny legt in onderstaand filmpje uit waarom de content op jouw website essentieel is voor het succes ervan.

Je hebt maar één kans op een eerste indruk

Net zoals in persoonlijke ontmoetingen, vormt jouw doelpubliek binnen seconden een mening over jouw merk, gebaseerd op jouw website. Daarom is het essentieel dat jouw website:

  1. Inhoud bevat dat resoneert bij jouw doelgroep en aanzet tot actie
  2. Er visueel aantrekkelijk uitziet en aangepast is op jouw merkidentiteit
  3. Intuïtief is in het gebruik ervan voor zowel jouw bezoeker als jouw marketing team.

 

Maak klanten van jouw website bezoekers

Het uiteindelijke doel van jouw bedrijfswebsite? Conversie. Of het nu gaat om het genereren van leads, het stimuleren van verkopen, of simpelweg het verzamelen van contactinformatie, elk aspect van jouw site moet gericht zijn op dit doel. Door een strategische funnel te ontwikkelen, geleiden we bezoekers moeiteloos naar de actie die jij wenst.

Ga voor een CMS dat jouw leven gemakkelijker maakt

De keuze van het content management systeem (CMS) is cruciaal en afhankelijk van vele factoren zoals toekomstige groei, integratie met bestaande systemen, en natuurlijk, jouw specifieke doelstellingen. Wij werken met een breed scala aan technologieën, van PHP tot .NET, en kiezen het platform dat het beste bij jou past.

“Dankzij de pragmatische en professionele aanpak van Starring Jane zag onze nieuwe website het licht, eigentijds, binnen deadline en met respect voor het afgesproken budget. Ze vertaalden de strategische analyse in een strak design, met een development op maat.”

Stefan Maes, head of communications & events VBO-FEB

Starring jane ontwikkelt nieuwe bedrijfswebsite voor VBO-FEB

Case: Multisite webplatform voor het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO-FEB)

  • Lancering van een performante multisite website, beheerd via WordPress Multisite, waardoor efficiënt meerdere sites vanuit één CMS beheerd kunnen worden.
  • Hoogwaardige beveiliging en gegarandeerde performance dankzij integratie met Cloudflare, inclusief load balancing en bescherming tegen DDoS-aanvallen, met een speed test score van 94%.
  • Gebruik van AWS voor veilige en schaalbare bulkopslag van digitale assets, wat een kosteneffectieve oplossing biedt die meegroeit met de organisatie.
  • Toegankelijkheid en onderhoudsgemak van een grote hoeveelheid content, waardoor bezoekers binnen drie kliks bij hun doelstelling kunnen komen en meer dan de helft van de pagina's vanuit de cache worden geladen.
  • Snelle ontwikkeling van nieuwe websites voor verschillende initiatieven van VBO FEB, dankzij de flexibele en schaalbare infrastructuur van het multisite platform.

Bekijk de volledige case

Jan Boudrez Starring Jane Team

Begin aan jouw website met de neuzen in dezelfde richting

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website, zorgen we ervoor dat de digitale fundamenten stevig staan. Onze Digital Acceleration Day is een diepgaand traject waarin we samen jouw digitale strategie finetunen, afgestemd op jouw specifieke bedrijfsdoelstellingen en de uitdagingen van jouw sector.