seo-approving empty image

Webshop ontwikkelen in nopCommerce

nopCommerce is een technologie die werd ontwikkeld voor zowel B2B als B2C webshops. Het is wereldwijd het meest populaire ASP.NET e-commerce framework, gebaseerd op Microsoft technologie.

Het kan flexibel worden ingezet voor zowel kleinere als internationale webshops en heeft verregaande en aanpasbare functionaliteiten standaard beschikbaar. Denk aan voorraadbeheer, betaalmogelijkheden, verzending, meertaligheid, gebruik van verschillende munteenheden, integratie met lokale verdelers, marketingtools enzovoort. Dit maakt het een ideaal platform voor bedrijven die volop inzetten op groei.

Voordelen

✅ Het is gratis

nopCommerce is open source en kan gratis worden gedownload en gebruikt.

✅ Het is open source

Achter nopCommerce gaat een heel actieve community van developers schuil. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk uitbreidbaar is en dat slechte code in het CMS snel wordt opgemerkt en verwijderd, wat leidt tot een optimaal product.

✅ Veilig

nopCommerce is gebaseerd op de Microsoft technologie en is daardoor enorm veilig. Bovendien komen er elke 6 à 7 maanden nieuwe, verbeterde versies.

✅ Uitbreidbaar en flexibel

Er zijn meer dan 1500 plugins beschikbaar, waardoor extra functionaliteiten kunnen worden toegevoegd zonder dat daarvoor programmatie op maat nodig is.

✅ Mobile friendly

Online aankopen gebeuren meer en meer met de smartphone. Daarom heeft nopCommerce volop geïnvesteerd in mobile commerce en zal je shop, ook op kleine schermen, optimaal gebruikt kunnen worden.

✅ SEO

Jouw webshop moet opbrengen. Met een nopCommerce framework zit de basis voor goede zoekresultaten goed. Je kan keywords toevoegen, urls opbouwen zoals jij wil, er wordt automatisch een sitemap gegenereerd enzovoort.

Webshop in nopCommerce

Plugins nopCommerce

De extensies hangen uiteraard grotendeels af van project tot project. Standaard gebruiken we wel altijd enkele plugins zoals Ajax Filters, Anywhere Sliders, Quick View, Quick Tabs en Rich Blog. Lees meer. Daarnaast werken we ook vaak samen met de Mollie-plugin die zorgt voor snelle en veilige betalingen.