seo-approving empty image

Laatst bijgewerkt: 17 december 2021

 

Toelichting

De bedoeling van deze juridische en saaie tekst is om je even duidelijk te maken welke verwerkingsactiviteiten wij allemaal doen met jouw persoonsgegevens. We raden je aan om dit grondig door te nemen want door het gebruik van onze website erken je dat je deze Privacy Policy zorgvuldig hebt gelezen en dat je hiermee zonder voorbehoud instemt.

Hou er rekening mee dat we ook cookies gebruiken. Voor meer Cookie-informatie, gelieve onze Cookie Policy te lezen.

 

Wie verwerkt jouw persoonsgegevens?

Wij natuurlijk! De verwerking van je persoonsgegevens wordt uitgevoerd door volgende entiteiten:

  • Starring Jane BVBA

  • Met zetel in Dendermondsesteenweg 39A 001 – 9000 Gent in België

  • Geregistreerd bij het KBO onder het ondernemingsnummer 0449.766.729

  • E-mail: you@starringjane.com

  • Telefoon: +32 9 235 82 82

We gebruiken in deze verklaring: “wij”, “ons” en “onze website” en refereren daarmee naar bovenstaande gegevens.

 

Waarom verwerken we bepaalde data en gegevens?

Wanneer je onze website gebruikt, verwerken we persoonsgegevens die op jou betrekking hebben.

 

Wij verzamelen volgende gegevens die jij ons geeft:

  • Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief verzamelen we jouw e-mailadres om de nieuwsbrief te kunnen versturen. We verkrijgen daarvoor jouw toestemming.

  • Bij het invullen van ons contactformulier verzamelen we jouw contactgegevens om gevolg te kunnen geven aan jouw vraag. We verkrijgen daarvoor jouw toestemming. Als je dus bijvoorbeeld solliciteert dan verzamelen we jouw gegevens met het oog om je eventueel te werven.

  • Bij het invullen van het formulier om onze whitepapers, gidsen, te downloaden verzamelen we je contactgegevens zodat we de whitepaper kunnen verzenden en je op de hoogte te kunnen houden van verdere updates.

 

Naast de bovengenoemde doeleinden kunnen wij je persoonlijke gegevens ook verwerken:

  • Om je op een gepersonaliseerde en efficiënte manier te voorzien van de informatie over producten en diensten die je aanvraagt, hetzij via de onze site, e-mail, telefoon of sociale media.

  • Om je persoonsgegevens te verwerken zodat wij de diensten die we aanbieden kunnen verstrekken.

  • Voor direct marketing doeleinden: zodat we je kunnen voorzien van gerichte communicatie, promoties, aanbiedingen en andere advertenties van ons.

  • Voor het uitvoeren van statistische analyses om website te verbeteren.

  • In het kader van een mogelijke fusie met, overname van/door of splitsing door een derde partij.

Meer daarover in onze Cookie Policy.

 

Wie kan aan jouw persoonsgegevens?

Niemand heeft er echt zaken mee dus we gebruiken de gegevens enkel intern. Jouw persoonsgegevens zullen niet verkocht worden, doorgegeven worden of gecommuniceerd worden aan derde partijen. Er gebeurt niets spannend mee, buiten het intern optimaliseren.

 

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?

Daar kunnen we heel duidelijk in zijn. Jouw persoonsgegevens worden bewaard zolang dit nodig is om de vooropgestelde doelen na te streven. Oké, heel duidelijk is dat niet. In elk geval zullen we alle gegevens verwijderen als je er zelf om verzoekt en niets onnodig bewaren. Laat het ons gewoon weten als je hier vragen bij zou hebben of meer informatie wenst.

 

Wat zijn jouw rechten?

  • Recht op informatie

Je hebt het recht om te weten wat wij met jouw gegevens doen. 

 

  • Recht om je gegevens in te kijken

Je mag ons op elk moment vragen om de gegevens die we van je bijhouden in te kijken. Meer nog: je mag zelfs een kopie vragen om te kijken of je gegevens wel correct zijn.

 

  • Recht om gegevens aan te passen

Je mag je gegevens op elk moment laten aanpassen als er fouten in staan. Bijvoorbeeld als je een nieuw e-mailadres hebt. Of ook als bepaalde gegevens niet meer relevant zijn voor de organisatie die ze bijhoudt.

 

  • Gegevens overzetten

Je mag vragen om je gegevens van de ene naar de andere organisatie over te zetten.

 

  • Recht om je toestemming terug te trekken

Heb je in het verleden toestemming gegeven om je gegevens te verwerken? Dan mag je die toestemming op elk moment intrekken. Zonder verdere uitleg.

 

  • Recht om je gegevens te wissen

Je mag vragen om je uit de database te schrappen en je mag vragen om je gegevens niet meer te gebruiken, tenzij er dwingende redenen zijn om dat wel te doen. In het kader van direct marketing mogen wij je niet meer contacteren.

 

  • Recht om de verwerking te beperken

Dat kan in drie gevallen. Je betwist dat je gegevens correct zijn, ze onrechtmatig verkregen zijn of je vindt dat wij je gegevens niet meer nodig heeft.

 

 

Hoe kan je jouw rechten uitoefenen?

Als je jouw rechten wenst uit te oefenen, dien je een geschreven verzoek en bewijs van identiteit via aangetekende brief te sturen naar Dendermondsesteenweg 39A 001 – 9000 Gent of via e-mail (you@starringjane.com). Wij zullen je zo snel als mogelijk van antwoorden voorzien.

 

Als je, na deze melding, nog niet steeds niet tevreden bent met de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (voor België: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/)