seo-approving empty image

Website ontwikkelen in WordPress

WordPress is een flexibel, open source beheersysteem dat geschikt is voor zowel kleinere websites als voor complexe online platformen voor high-profile multinationals. Dit CMS is geschreven in PHP. Met een overweldigend wereldwijd marktaandeel van 63% is het het meest gebruikte content management systeem. WordPress steekt er met kop en schouders bovenuit en hieronder lees je waarom.

Het is gratis

WordPress is open source en kan gratis worden gedownload en gebruikt.

Het is eenvoudig in gebruik

Iedereen kan ermee aan de slag, voorkennis is niet nodig.

Duizenden uitbreidingen mogelijk

Voor zo goed als elke vraag is er een plugin voorhanden. Achter WordPress schuilt een community van programmeurs die constant verbeteringen aanbrengt.

Zoekmachinevriendelijk

Als je een WordPress website laat bouwen, kan je ervan uitgaan dat die zoekmachinevriendelijk is opgebouwd. De basis voor een relevante ranking in Google is daarmee verzekerd.

Up to date

Zeer regelmatig komen er nieuwe versies van WordPress uit, waardoor het jouw site constant veiliger en performanter wordt

Flexibel

WordPress groeit met je mee. Elke WordPress site ziet er anders uit. Functionaliteiten kunnen altijd worden toegevoegd of uitgebreid. Onbeperkt en altijd.

Hieronder vertellen developers Sven en Maxim over WordPress en de voordelen

Sven kan zijn liefde voor WordPress niet verstoppen. In minder dan 3 minuten overtuigt hij je van de troeven van het populairste CMS ter wereld.

Maxim heeft het over 3 ondergewaardeerde, maar zeer handige WordPress features.