Versneld vooruitgang boeken

Door te digitaliseren kan je jouw (interne) werking verbeteren, je marketing veel gerichter afstemmen op je doelgroep(en) en je verkoop stimuleren. Toch hebben veel bedrijven het moeilijk om een digitale strategie op tafel leggen, of ze hebben geen idee hoe eraan te beginnen.

De mogelijkheden voor jouw bedrijf in kaart brengen

Voor grotere ondernemingen met complexe structuren is het vaak helemaal niet duidelijk hoe digitalisering een stap vooruit kan betekenen. Net daar kan Starring Jane bij helpen. Digitalisering betekent voor elke onderneming namelijk iets anders. We begeleiden jou en je team tijdens een coaching van één dag, ter waarde van 2500 euro, bij het ontdekken van de digitale mogelijkheden. Jouw bedrijfsstrategie is daarbij het vertrekpunt. De kost om niet in te zetten op digitalisering is vaak groter op langere termijn, en je bent als ondernemer maar beter goed geïnformeerd.

Een boost voor jouw digitale transformatie

Een intensieve coaching van één dag

Om die begeleiding op zo’n korte tijd succesvol te kunnen doen is een goede voorbereiding heel belangrijk. Starten doen we met een intakegesprek op basis van een vooraf ingevulde online vragenlijst. Hiermee hebben we een goede basis voor de het verloop van de dag. We doen dit ongeveer twee weken op voorhand. Zo kunnen wij ons huiswerk doen om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De juiste mensen in één ruimte

Het is belangrijk dat de juiste mensen samenzitten om snel tot beslissingen te komen. Specifiek vragen we dat er drie tot vier interne personen met beslissingsrecht deelnemen (marketing, sales, operations,…). Starring Jane maakt twee specialisten vrij: een digitaal strateeg en een expert in conceptuele vormgeving zullen jouw team de hele dag begeleiden. We willen de nodige snelheid maken om op het einde van de dag tot een resultaat te komen. We doen dit door middel van gerichte oefeningen en met beproefde modellen, uiteraard alles coronaproof.

Hoe ziet de dag eruit?

  • Warm-up

  • Sprint 1 (Business Alignment Model)

  • Sprint 2 (Project visie + Succesfactoren)

  • Concreet maken van het doel

  • Sprint 3 (Brainstorm)

  • Sprint 4 (Uitwerking beste concept)

  • Samenvatting en presentatie

Waarom deelnemen?

Omdat deze coaching een eindresultaat zal opleveren waarmee je sowieso zelf aan de slag zal kunnen. Je krijgt de kans om je onderneming tegen het licht te houden en nieuwe inzichten te verwerven. Je kan je ideeën met ons aftoetsen en rekenen op sturing, inspiratie en advies van een externe professional.

Wat dit eindresultaat zal zijn is afhankelijk van je bedrijfsdoelstellingen, huidige situatie en organisatie. Ons doel is om ondernemingen heel gericht te helpen om nu de volgende stap te zetten. Daarom werken we ook op maat van jouw bedrijf.

digitaliseren b2b

Wat krijg je ervoor terug?

Een gegarandeerd antwoord op de vraag hoe digitalisering ingezet kan worden om jouw onderneming vooruit te helpen. Je zal weten welke mogelijkheden zich voor jou aandienen en hoe je ze moet aanpakken. En dat niet alleen. We geven je een product in handen waarmee je zelf verdere stappen kan ondernemen.

Enkele voorbeelden van mogelijke resultaten

Aan het eind van het traject heb je een werkbaar product in handen. Dit kan bijvoorbeeld een plan van aanpak zijn, een proof of concept, een interactief prototype om mee te testen, een process audit, user stories, een projectdefinitie, een offerte, een roadmap,...

Reeds tientallen trajecten werden op deze manier succesvol afgerond

93% van de deelnemers geeft aan opnieuw in te tekenen

De DAD heeft het meeste succes wanneer het gedragen wordt door het volledige management

Voor wie is dit bedoeld?

De DAD is bedoeld voor (middel)grote ondernemingen die geloven in innovatie en technologie, en die een concrete voorzet zoeken om een volgende stap te zetten. Digitalisering biedt mogelijkheden gedurende het gehele bedrijfsproces. Daarom worden bij voorkeur mensen betrokken vanuit de volledige keten. De ervaring leert ons dat we zo het meeste succes boeken.

Wat na deze dag?

Het vervolgtraject kies je helemaal zelf, maar we staan uiteraard klaar om je verder te helpen. Neem een kijkje op onze cases pagina om te zien welke projecten we in het verleden hebben gerealiseerd.

digital acceleration day

Zij gingen jou voor

Starring Jane heeft ruime ervaring in het digitaal begeleiden van internationale federaties, bouwsector, dienstensector,...

Skylux zit momenteel in een versnelde digitale transformatiefase. Dankzij de DAD is er een duidelijke interne consensus bereikt over de online aanpak naar de verschillende doelgroepen.

Veronique Mattheeuws, marketing manager bij Skylux

Het was voor ons zeer waardevol om een frisse externe kijk te krijgen op onze productaanpak. We zijn blij dat we op de uitnodiging zijn ingegaan en kunnen nu versneld aan de slag voor het uitrollen van het vervolgtraject.

Jentina Van Eynde, marketing manager bij Aucxis

De Digital Acceleration Day was verhelderend omdat we de knoop van onze website hebben kunnen ontwarren. Wat ik geapprecieerd heb in de samenwerking is de resultaatgerichtheid, jullie efficiëntie en de directe manier van feedback geven en communicatie.

Michiel Weemaes, zaakvoerder Weemaes glazenmakers