seo-approving empty image

Wat is een Digital Acceleration Day?

De Digital Acceleration Day is hét platform voor versnelde groei en innovatie. Tijdens een intensieve co-creatie workshop van één dag vertalen we jouw bedrijfsstrategie naar een krachtige, digitale toekomstvisie. En je wandelt niet enkel weg met frisse inzichten; we zorgen ervoor dat je een tastbaar design, prototype of actieplan in handen krijgt. 

Met 1 dag tijdsinvestering naar een effectief plan van aanpak

Aan de hand van ons framework identificeren we samen jouw uitdagingen, zorgen we dat de neuzen in dezelfde richting staan en ontwikkelen we een concrete digitale roadmap.

De aanpak is enerzijds inspirerend, maar anderzijds ook heel gericht op resultaat, zodat je concreet met stappen en acties naar huis gaat. Door onze expertise en commerciële focus ontwikkelen we samen met jou het volle digitale potentieel van jouw onderneming.

Digital Acceleration

Versnelde vooruitgang. Op maat.

Digitalisering biedt de sleutel tot verbeterde interne processen, gerichte marketing, en een boost in verkoop. Voor grotere ondernemingen met complexe structuren is het vaak niet vanzelfsprekend hoe digitalisering een stap vooruit kan betekenen. Dat is exact waarom onze aanpak op maat gemaakt is voor jouw onderneming. 

Digital acceleration day Starring Jane

Eén dag. Directe impact.

Samen met jou en je team duiken we in de diepte van je bedrijfsstrategie. Met onze bewezen methodes en gerichte oefeningen ontwarren we de complexiteit van digitalisering en leggen de bouwstenen voor een toekomstbestendige digitale strategie.

Tijdens de Digital Acceleration Day merkten we dat Starring Jane pragmatisch kon inpikken op de bedrijfsstrategie die we met de Ploegsteert Groep voor ogen hebben. Die externe visie maakte het mogelijk om onze verschillende doelgroepen helder in kaart brengen, wat de weg heeft vrijgemaakt naar online oplossingen om die verschillende groepen optimaal te bereiken en beter te bedienen. Die ene dag heeft de lancering van de drie websites in een stroomversnelling gebracht.

Maxime Busschaert - Gedelegeerd bestuurder De Ploegsteert Groep

Waarom een Digital Acceleration Day?

→ Blijf de concurrentie voor

Een snel veranderend en onzeker economisch klimaat vraagt om een langetermijnperspectief. Om competitief te blijven zijn er verschillende opties en domeinen om te verkennen. Tijdens een diepgaande analyse van jouw onderneming zullen we samen met jou de uitdagingen identificeren en op basis daarvan een digitale architectuur en roadmap opstellen, zodat je met concrete acties en stappen naar huis gaat.

→ Ken jouw (meest winstgevende) doelgroep

De juiste inspanningen maken zorgt ervoor dat je tijd en energie bespaart. Door een duidelijk plan te hebben, kan je jouw inspanningen richten op de meest relevante verkopen en de juiste doelgroep, wat uiteindelijk leidt tot meer efficiëntie en hogere winsten. 

→ Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen

Een Digital Acceleration Day helpt je bij het optimaliseren van jouw bedrijfsvoering. We focussen ons in het bijzonder op de brug slaan tussen interne- en externe bedrijfsprocessen. Dit leidt tot hogere conversieratio's en meer omzet. 

→ Vanuit jouw DNA naar een unieke positionering

We vertrekken vanuit de sterkten in jouw DNA om er achter te komen wat jou uniek maakt. Een monopoliepositie is voor de meesten onder ons niet weggelegd daarom is het des te belangrijker om een unieke positionering te hebben.

Digital Acceleration Day

Deze bedrijven gingen jou al voor

Starring Jane heeft ruime ervaring in het digitaal begeleiden van internationale federaties, bouwsector, dienstensector,... Voor tientallen ondernemingen lag de Digital Acceleration Day mee aan de basis voor het uitrollen van hun digitale strategie.

 

Plan jouw Digital Acceleration Day

De Digital Acceleration Day was verhelderend omdat we de knoop van onze website hebben kunnen ontwarren. Wat ik geapprecieerd heb in de samenwerking is de resultaatgerichtheid, jullie efficiëntie en de directe manier van feedback geven en communicatie.

Michiel Weemaes - Zaakvoerder Weemaes Glazenmakers
Digital Acceleration Day - Concrete stappen

Zo ziet een Digital Acceleration Day eruit

Onze aanpak is, zoals bij elk project, praktisch en resultaatgericht. Dit is hoe we te werk gaan tijdens een Digital Acceleration Day:

1. Een effectieve methode

Onze methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bestaande business modellen. Daarbovenop komt onze kennis en expertise van 30+ jaar digitale oplossingen bouwen voor B2B-ondernemingen.

2. De voorbereiding: een intakegesprek

Ongeveer twee weken op voorhand plannen we een intakegesprek in op basis van een vooraf ingevulde online vragenlijst. Met deze info bereiden we ons voor om de begeleiding op zo'n korte tijd succesvol te kunnen doen.

3. De dag zelf: de juiste mensen samenbrengen in één ruimte

Specifiek vragen we dat jullie drie tot vier interne personen met beslissingsrecht laten deelnemen (marketing, sales, operations,…) zodat we snelheid kunnen maken. Twee specialisten van Starring Jane, een digitaal strateeg en een expert conceptuele vormgeving, begeleiden jouw team gedurende de dag. Door middel van gerichte oefeningen en met beproefde modellen komen we tot een zeer concreet eindresultaat.

4. Het resultaat: hiermee ga je naar huis

We geven graag nog enkele voorbeelden mee van resultaten uit meer dan 60 trajecten die begonnen met een Digital Acceleration Day 

  • Een eindrapport met concreet adviezen
  • Digitaal plan van aanpak
  • Positioneringsmatrix
  • Digitale architectuur
  • Wireframes van jouw toekomstplannen
  • Zichtbare voorontwerpen en concepten
  • Meetbare succesfactoren
  • Duidelijke budgetindicaties voor de toekomst

Blijf niet bij de pakken zitten

Onze Digital Acceleration Day heeft al 60+ ondernemingen geholpen om hun digitale strategie succesvol uit te rollen. Zet nu de stap naar digitale succes en boek jouw Digital Acceleration Day. Vul ons formulier in en we nemen snel contact met je op. Ben je niet overtuigd van de impact? Wij bieden een niet-tevreden, geld-terug garantie.