seo-approving empty image

Webshop ontwikkelen in Magento

Magento is wereldwijd één van de bekendste e-commerce platformen. Starring Jane is gespecialiseerd in het bouwen van webshops in Magento 2. Het opvragen van (gepersonaliseerde) prijzen en productvoorraden, het verwerken van bestellingen, het bekijken en downloaden van productinformatie en technische fiches, ... het zijn taken die jou en je klanten amper een paar muisklikken vergen. Naast de uitgebreide functies waar je toegang tot hebt, is het mogelijk om een koppeling te maken met bijvoorbeeld je ERP-pakket en je CRM-systeem. Daardoor zal je administratie vlotter verlopen.

Magento 2 is wereldklasse voor de uitbouw van succesvolle webshops en dit is waarom:

Snelheid

Magento 2 heeft standaard ‘Varnish’ geïntegreerd om de server te ontlasten, waardoor de pagina’s binnen enkele seconden worden geladen, wat cruciaal is om klanten aan jou te binden.

Sterke verhouding prijs/functionaliteit

Sterk uitbreidbaar

Gebruiksvriendelijk

De interface van Magento 2 is zodanig opgebouwd dat technische voorkennis niet vereist is om je producten en content aan te passen.

Zoekmachinevriendelijk

Heel erg veilig

Bij de release van Magento 2 werden enkele aanpassingen doorgevoerd waardoor de code nog meer beveiligd wordt.

Perfect te integreren met jouw bestaande software
Gemakkelijk te koppelen aan kassa, ERP, CRM,...-systemen

Magento heeft voor een project en organisatie als de onze heel wat voordelen; een open source-omgeving, toegankelijkheid en een uitgebreid pakket standaard functionaliteiten. Het onderbouwd advies van Starring Jane zorgde voor vertrouwen maar ook voor hoge verwachtingen.

Koen Van Der Stoelen, Projectmanager bij Dupont Cheese