seo-approving empty image

Bekijk wat je al hebt en maak het waardevoller

Als onderneming heb je geïnvesteerd in meerdere bedrijfstoepassingen die vaak los van elkaar staan, maar wel allemaal noodzakelijk zijn voor het functioneren van jouw organisatie. Door deze applicaties in verbinding te stellen met elkaar krijgen ze veel meer waarde. Jouw data wordt automatisch uitgewisseld waardoor je administratie sterk vereenvoudigt en jouw focus meer op je core business komt te liggen.

Wanneer is een synchronisatie nuttig?

Onderstaande concrete situaties illustreren het belang van een synchronisatie:

  • Je wil je bedrijfsprocessen verbinden en zo meer controle krijgen. Maar je weet niet wat er in jouw situatie en met de middelen die je nu al gebruikt mogelijk is.
  • Je hebt een webshop, maar je facturatie doe je manueel via je boekhoudpakket.
  • Mensen schrijven zich in op de nieuwsbrief via je website en telkens je een nieuwsbrief uitstuurt, moet je de nieuwe inschrijvingen eerst importeren in je mailsysteem. Wanneer iemand verandert van e-mailadres moet je dit in je CRM, je website en je mailsysteem aanpassen.
  • Jouw salesteam spendeert gemiddeld 3u per dag aan het opmaken van offertes, die ze manueel integreren in jouw CRM.
  • Jouw offertetool functioneert goed, maar een uitbreiding zou het nog net iets performanter maken.
Afas software en Starring Jane

Ervaring met verschillende software

Onze developers hebben ervaring met koppelingen met AFAS, nopCommerce, Akeneo, Magento 2, WordPress, Umbraco, Teamleader, Exact Online, SAP, Navision en meer. Neem contact op en we brengen de mogelijkheden in kaart, in samenwerking met de ICT-verantwoordelijken binnen jouw onderneming.

Vond je geen standaard integratie in de Teamleader Marketplace of wens je een op maat gemaakte integratie? Starring Jane is jouw ideale partner! Sterke kennis in de Teamleader API, goede communicatie en last but not least kwalitatieve ontwikkeling!

Niels Vanden Buverie, Product Owner Teamleader Marketplace en API bij Teamleader