seo-approving empty image

Groei

De laatste jaren is er één rode draad die Starring Jane kenmerkt, en dat is groei. Waar het bedrijf enkele jaren geleden nog geen 20 medewerkers telde, is het team vandaag uitgebreid tot 30 digitale specialisten. De ambities zijn groot, en om de stijgende koers te handhaven werd beslist om de operationele leiding voortaan te laten uitvoeren door Kevin Braem en Wouter Dewispelaere, beiden al meer dan 10 jaar actief in de onderneming.

Een ambitieuze geschiedenis

Starring Jane begon in 1993, toen nog onder de naam Lodestar. Een innoverend digitaal bureau dat (toen al) de eerste stappen richting e-commerce durfde te zetten en in de loop der jaren het aantal diensten fors had uitgebreid, ondermeer door de overname van enkele bedrijven met specifieke expertises. 2016 was het jaar van de Grote Verandering: creative agency AGX Digital deed zijn intrede, de nieuwe naam Starring Jane werd gelanceerd, en met het gloednieuwe kantoor The Hive kreeg het bedrijf de uitstraling die het verdiende.

Sinds enkele jaren zijn we van Starring Jane een organisatie aan het maken die zowel haar klanten als collega’s laat groeien. Altijd heel fier, soms met vallen en opstaan maar steeds met heel veel goesting om het verschil te maken. Vandaag is een speciaal moment. Onze trekker en duwer David geeft de dagelijkse leiding van Starring Jane door aan Wouter en mezelf. Ongelooflijk fier en met super veel goesting slaan we deze nieuwe weg in om van Starring Jane een nog groter succesverhaal te maken.

Kevin Braem

Focus op partnership met onze klanten

Door onze aanpak af te stemmen op de strategische keuze voor groei trekken we steeds meer de aandacht van grotere ondernemingen, en ook de projecten zelf worden groter. Initiatieven als de Digital Acceleration Day leggen de basis voor een hechte samenwerking op lange termijn, waarbij de volledige onderneming wordt betrokken en Starring Jane zich profileert als partner als het aankomt op digitaal advies en uitwerking.

We doen niet zomaar wat onze klanten vragen: we denken samen na over de opportuniteiten en zijn in die zin dus eerder partners. De term “klant” gebruiken we dan ook niet graag. Het is op dat elan dat we volop blijven inzetten, en waarin onze meerwaarde ligt. De getuigenissen van wie met ons in zee ging spreken op dat vlak voor zich.

David Bintein - Starring Jane

Dank aan David

Starring Jane zou er vandaag niet zijn zonder David Bintein, die van bij het begin het bedrijf heeft geleid tot waar het nu staat. Als voorzitter van de Raad van Bestuur – waarin ook Kevin, Wouter en Jan Boudrez (digitale strategie) de verantwoordelijkheid nemen – blijft hij betrokken bij de strategische beslissingen, maar de dagelijkse opvolging zal voortaan in goede banen worden geleid door Wouter en Kevin. Beiden al jarenlang rots in de branding van het team, en vaste waarden in het management van Starring Jane.

Een groeiend team dat flexibel blijft

Het team van Starring Jane is opgesplitst in verschillende, zelfstandig functionerende teams die elk bestaan uit developers, strategen, designers, digital marketeers en een project manager. Door die opsplitsing in eenheden blijft Starring Jane een flexibele organisatie als het op dagelijkse samenwerking aankomt. Tegelijk hebben we mensen in huis met uiteenlopende competenties, waardoor we platform-onafhankelijk kunnen werken. Groot genoeg om de volledige waaier aan digitale expertise te coveren dus, maar zonder logge administratie. Een doelstelling die we trouwens elke dag nog verfijnen.

In partnership willen we ondernemingen blijven ondersteunen om hun bedrijfsstrategie te verwezenlijken en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Op zoek naar een digitale partner? Neem contact op.

Straf van David om na 27 jaar de onvermoeibare voortrekker te zijn geweest, de beslissing te kunnen nemen om niet meer bij de dagelijkse leiding betrokken te zijn. Zeer dankbaar voor de ruimte die gecreëerd wordt om verder te evolueren binnen Starring Jane en fier omwille van het vertrouwen om ons nog meer als referentie op de kaart te zetten als digitale partner.

Wouter Dewispelaere