seo-approving empty image

2020 start met goed nieuws!

Starring Jane is een full service digital agency. Dit wil zeggen dat je bij ons terecht kan voor de volledige waaier aan digitale dienstverlening: van strategiebepaling tot design, tot implementatie en activatie op lange termijn. We zijn verheugd dat ons team vandaag wordt uitgebreid met maar liefst 7 extra getalenteerde collega’s, dit door het samengaan met digitaal bureau Newance uit Nazareth.

Deze stap geeft aan het volledige team de mogelijkheid om van elkaar te leren en nog beter te worden in ons vak. In één beweging krijgt onze expertise forse versterking, vooral op vlak van e-commerce. Meteen ook de belangrijkste drijfveer voor deze beslissing van beide zaakvoerders, David Bintein en Matthieu Voet.

Newance

Kraks in Magento

De term ‘full service’ betekent dat we van vele markten thuis zijn. Zo programmeren wij websites en -shops in verschillende CMS systemen waaronder WordPress, Kentico, Umbraco, NopCommerce en ook Magento. Deze laatste technologie leent zich perfect voor de ontwikkeling van webshops.

Onze nieuwe collega’s van Newance werken al jaren met dit open source CMS. Ongetwijfeld zullen zij ons meer kunnen leren over hoe zij dit platform optimaal inzetten voor de creatie van kwaliteitsvolle en betrouwbare webshops.

Een verrijking voor iedereen

Onze dienstverlening wordt hierdoor verbeterd en uitgebreid, en dit geldt andersom ook. Newance kan door deze overname haar klanten toegang verlenen tot het volledige aanbod aan digitale service. Het is een verrijking voor onze bedrijven en dus ook voor onze gezamenlijke klanten.

Gezellige drukte in The Hive

Deze beslissing betekent ook dat Newance haar kantoor in Nazareth sluit, en dat Starring Jane de nieuwe collega’s verwelkomt in onze co-working space The Hive. Dit, en het feit van een uitgebreidere dienstverlening, is de enige verandering voor de mensen en bedrijven waarvoor we ons dagelijks inzetten. Het volledige Newance team blijft immers aan boord, inclusief zaakvoerder en oprichter Matthieu Voet. Alle klanten kunnen dus blijven rekenen op de vertrouwde manier van werken.

Goed gestart

Tijdens de nieuwjaarsreceptie konden de nieuwe collega’s al een eerste keer kennismaken. Morgen 8 januari 2020 is de eerste officiële werkdag op de nieuwe werkplek voor de nieuwkomers. The Hive is niet voor niets een co-working space: we zitten in dezelfde ruimte en werken aan gezamenlijke projecten. Geen sprake van eilandjes hier. Binnenkort vertrekken we trouwens samen op teambuilding zodat we hechte banden kunnen smeden.

Ons goede voornemen voor 2020

Het worden ongetwijfeld spannende weken voor zowel de collega’s van Newance als die van Starring Jane. Maar “By changing nothing, nothing changes.” luidt een bekende quote, en het is waar. Bij deze heten we Matthieu, Geoffrey, Jari en Joachim een warm welkom toe in ons team!