seo-approving empty image

Eindelijk!

We hebben er veel geduld voor moeten oefenen, maar we konden en mochten dit jaar dan toch op offsite! Bestemming was dit keer de Voerstreek in de provincie Luik, meerbepaald Hombourg bij Blieberg. Iets minder tropisch dan de editie in Portugal van enkele jaren geleden, maar hey, we zaten toch bijna in het buitenland.

Teambuilding - Team Starring Jane

"Werk" is taboe

De offsite is een jaarlijks terugkerend fenomeen bij Starring Jane, toch als alles meezit. Een speciale editie deze keer natuurlijk, want het connecteren met de teams was de voorbije jaren toch uitdagender dan anders.

Het concept en de succesformule is eigenlijk heel eenvoudig: we gaan voor pure ontspanning met de collega's. Even pauze dus, en dat 4 dagen lang.

Meer buiten dan binnen

Wie ervan uitgaat dat ontspanning gelijkstaat met zetelhangen heeft het toch wel een beetje mis. We zijn meer buiten geweest dan binnen. Koud in november? Kunnen we tegen. Het water van de Amblève staat er redelijk wild bij deze tijd van het jaar, goed voor 9 km kayakken met de wind in de haren. Op één (letterlijke) schipbreuk na verliep dat alvast vlekkeloos.

Werken bij Starring Jane - Teambuilding Werken bij Starring Jane - Teambuilding
Werken bij Starring Jane - Teambuilding Jobs Starring Jane

De kans om mijn toekomstige collega’s te leren kennen op een geweldige offsite? Best wel spannend.

Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn zeer verrassende vuurdoop. Het is nu volop aftellen geblazen naar het moment dat ik met al deze geweldige mensen kan beginnen samenwerken. Doordat ik hen op zo'n intense manier heb leren kennen voel ik mij nu al deel van het Starring Jane-team.

Brian Verschoore, toekomstige collega op het moment van de offsite, maar toch al mee.
Teambuilding - Team Starring Jane

Niemand heeft pijn

Volgende activiteit op het programma: bumper ball, een activiteit die dankbaar fotomateriaal oplevert. Dus waar komt deze sport op neer? Men verkleedt zich als voetbal, en speelt vervolgens voetbal. Verder zijn er geen regels. Je kan gewoon keihard tegen elkaar botsen en niemand heeft pijn. Zalig toch?

Allemaal Jane

Als er iets is wat een Jane typeert, dan is het het respect voor elkaar. Ieder krijgt ruimte om te groeien, verantwoordelijkheid op te nemen, het vertrouwen om de job te doen op een manier waar hij of zij zich goed bij voelt. Er zijn geen taboes en niemand is perfect. Shit happens, uiteraard ook bij ons.

Wat telt is de manier waarop daarmee omgegaan wordt: als team ben je samen verantwoordelijk, en die ruggensteun is geruststellend. En die offsites? Die brengen ons dichter bij mekaar. We zijn in de eerste plaats collega's met uiteenlopende karakters, leeftijd en interesses. Maar wel allemaal Janes.

We zoeken nieuwe collega's!

Zin om deel te zijn van onze bende? We zoeken nog nieuwe collega's, bekijk hier onze vacatures.