seo-approving empty image
Petersime, opgericht in 1922, is een wereldleider op het gebied van broedmachines en broederijoplossingen. Ze zijn bekend om hun innovatie, klantenservice en R&D. Met regionale centra in verschillende landen bedienen ze klanten wereldwijd. Petersime streeft ernaar om waardevolle broederijoplossingen te bieden en efficiëntie te verbeteren in de pluimveewaardeketen. Starring Jane helpt hen bij de digitalisatie van hun business.
  • Business uitdagingen aanpakken
  • Expertise tonen via website
  • 24/7 ondersteuning van klanten via klantenportaal
  • Future proof technologie

Uitdaging

Grote stappen zetten in de digitalisatie van Petersime om hun positie als marktleider op het gebied van intelligente broedoplossingen te behouden én te versterken. Daarnaast hun expertise helder tonen én online optimaal hun klanten bedienen en ondersteunen, wereldwijd 24/7.

Starring Jane maakte een website en klantenportaal voor Petersime

Oplossing

Gebruiksvriendelijke website

In de eerste fase hebben we een website ontwikkeld, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en een klassevolle uitstraling. We hebben ingezet op het verbeteren van de gebruikerservaring en het bijhouden van relevante data voor toekomstige ontwikkelingen.

Self-service klantenportaal

In de tweede fase hebben we een portaal ontwikkeld voor de klanten van Petersime. Het sleutelwoord hier is centralisatie, want dit portaal omvat o.a.: knowledge base, event overzicht, en een tool om eenvoudig de juiste contactpersoon te vinden. De eerste resultaten van het portaal waren uitermate positief, en op dit moment onderzoeken we welke aanpassingen en uitbreidingen we kunnen doorvoeren om de klantenervaring nog verder te verbeteren.

The right tools for the job

Zowel de website als het klantenportaal zijn ontwikkeld met behulp van Umbraco, een krachtig contentmanagementsysteem (CMS). Umbraco biedt flexibiliteit, schaalbaarheid en een gebruiksvriendelijke interface voor het beheren van inhoud. Daarnaast is Vue.js geïntegreerd om interactieve en dynamische gebruikerservaringen te creëren. Vue.js is een progressief JavaScript-framework dat zich richt op het bouwen van moderne, responsieve webapplicaties.

Resultaat

  • Een website die het verhaal met alle verwezenlijkingen mooi illustreert
  • Grote stappen vooruit wat betreft de gebruikerservaring van de klanten
  • Een portaal als één centrale plek waar klanten kunnen vertrekken naar de verschillende applicaties van Petersime (bv. Eagle TraxTM)"
  • 24/7 bediening en ondersteuning van klanten over de hele wereld
  • Een robuuste en aanpasbare oplossing, waarbij zowel de website als het klantenportaal naadloos samenwerken.