seo-approving empty image

Financiële ondersteuning voor digitalisering

Met de subsidie van de Vlaamse overheid kunnen KMO’s (met vestiging in Vlaanderen) professioneel advies inhuren in verband met projecten die de onderneming klaarmaken voor een digitale of duurzame toekomst. In 2021 worden drie thematische indienperiodes georganiseerd. 

Competitieve oproep per thema

De KMO-groeisubsidie wordt toegekend via een competitieve oproep per thema. Hierdoor worden enkel de beste dossiers gesteund en verhoogt de maatschappelijke toegevoegde waarde van de KMO-groeisubsidie, zo luidt de motivatie hierachter. Een sterk dossier is dus een voorwaarde voor het inwinnen van de financiële steun.

Het inwinnen van professioneel advies

Het is het inwinnen van de kennis die nodig is om van een dergelijke transformatie een succes te maken die financieel wordt ondersteund. Voorwaarde is dan ook de samenwerking met een externe dienstverlener zoals Starring Jane, die je professioneel kan begeleiden.

Deze subsidie sluit perfect aan bij onze Digital Acceleration Day. Concreet betekent dit dat we je één dag lang coachen, redelijk intensief en met personen uit verschillende functies hierin betrokken, waarbij we samen inzoomen op de digitale opportuniteiten die je bedrijf rendabeler kunnen maken. Een uitgestoken hand voor ondernemingen die geloven in vooruitgang en volop voor digitalisering willen gaan.

Drie indieningsperiodes

Periode 1: 15 maart tot en met 30 april 2021

Thema's: internationalisering en digitalisering

Periode 2: 1 juli tot en met 31 augustus 2021

Thema's: internationalisering, digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen

Periode 3: 1 november tot 31 december 2021

Thema's: internationalisering, digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen en innovatie.

Een samenhangend dossier indienen? Neem tijdig contact op!

Bedrijven kunnen tot maximum 50000 euro aan subsidies aanvragen per groeitraject. Neem voor de aanvangsdata contact op met ons. Als digitaal strateeg begeleidt hij ondernemingen met deze subsidie-aanvraag en hoe die optimaal kan worden ingezet voor jouw bedrijf.