WordPress

WordPress: CMS als basis voor online succes

WordPress is open source software die zich voor een veelheid aan projecten leent: van kleine campagnewebsites voor een kmo tot complexe online platformen voor high-profile multinationals. Geen wonder dat vandaag meer dan 60 miljoen mensen gebruik van maken van dit CMS, en dat er dagelijks maar liefst 50.000 nieuwe sites bijkomen. Daarmee is het wereldwijd zelfs het meest gebruikte contentmanagementsysteem. Bovendien is WordPress volledig gratis en kunt u er gemakkelijk zelf mee aan de slag, ook al hebt u weinig knowhow omtrent CMS-systemen. Maar als u uw website, webshop, blog of webapplicatie écht wil customizen en tot een motor van meerverkoop maken, dan gaat u maar beter in zee met een CMS-specialist. Zoals Starring Jane er een is.

Troeven van WordPress

Dat wereldwijd miljoenen mensen gebruik maken van WordPress, zegt al veel over de kwaliteiten van dit CMS. Nog los van de alom geprezen gebruiksvriendelijkheid zijn de troeven niet op één hand te tellen:

  • Optimale SEO-ondersteuning
  • Snel een geconfigureerde domeinnaam
  • Uitgebreide community
  • Ruim 45.000 plugins en thema’s
  • Customizable designs
  • Responsive mobiele site
  • Optimale veiligheid
  • Verschillende templates mogelijk
  • Geen technische kennis vereist om content aan te maken of aan te passen

Onze WordPress-specialisten

De open source CMS is gratis te gebruiken en in die zin ook onbetaalbaar. Maar wie een webshop, website of webapplicatie wenst die perfect op maat van de organisatie is, kiest beter voor een partner die niet alleen het CMS, maar ook alle extra functionaliteiten en plugins door en door kent. Een partner als Starring Jane, met jarenlange ervaring in online, kan van uw WordPress project een loepzuiver succes maken. Maar ook in andere CMS – Magento, Umbraco, nopCommerce, Drupal en Laravel – zijn wij helemaal thuis.

WordPress website maken: kostprijs

De gratis versie van WordPress heeft zijn beperkingen, bijvoorbeeld het feit dat u geen zelfgemaakte thema’s of plug-ins kunt gebruiken. Dat kan op een eigen server wel. Starring Jane begeleidt u graag in het traject naar het ideale webproject. Maatwerk is hierbij onze belofte, waardoor we ook een prijs kunnen maken die 100 procent is afgesteld op uw budget.

Referenties

Starring Jane, uw WordPress partner in België

Met Starring Jane, gevestigd in The Hive in Gent, haalt u een WordPress-specialist in huis die samen met u het traject van a tot z aflegt. Wij gieten uw voorkeuren en verwachtingen in het CMS, finetunen het geheel en laten u ten slotte aan de slag gaan met een project dat 100 procent toegesneden is op uw online ambities. Meer weten? Geef ons gerust een seintje voor een afspraak en/of demo.