seo-approving empty image

Traxio is de belangrijkste federatie voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. De organisatie verschaft zoveel mogelijk actuele info rond mobiliteit aan het brede publiek, en heeft heel wat voordelen in petto voor wie zich bij hen aansluit. Als vooruitstrevende organisatie zetten ze volop in op digitalisering. Al jarenlang mogen wij ons hun digitale partner noemen. We kennen elkaar dan ook zeer goed, en die kennis vertaalt zich naar een mooi resultaat op het scherm dat zijn doel niet mist.

Corporate website Traxio

Door profilering als dé referentie voor de mobiliteitssector nieuwe leden aantrekken

Enerzijds wil Traxio een referentie zijn voor actuele informatie rond mobiliteit. Daarbij moeten ze soms kort op de bal spelen. Anderzijds willen ze middels hun website zoveel mogelijk nieuwe leden aantrekken. Bezoekers worden daartoe steeds getriggerd bij het navigeren doorheen de site, die werd ontwikkeld in Umbraco.

traxio mobiliteitsfederatie website

Informatie op maat via MyTraxio

Mobiliteit gaat veel verder dan enkel de auto. Ook heftrucks, vrachtwagens, tractors en zelfs fietsen worden behartigd in het mobiliteitsverhaal – goed voor in totaal 5 sectoren en 16 groeperingen.

Via het login systeem MyTraxio krijgen de betreffende leden snel en gemakkelijk toegang tot relevante documenten, een wie is wie-pagina, agenda’s, rapporten, een evenementenpagina,... uiteraard zonder dat ze met informatie in contact komen die voor andere doelgroepen is bedoeld. Hoe doordacht en complex de achterliggende structuur en programmatie soms ook is, de gebruiker mag daar uiteraard niets van merken.

Eén login voor beide platformen, ledenbeheer gecentraliseerd

Via een Single Sign-On wordt het voor de gebruiker wel heel eenvoudig om zowel via de website als via MyTraxio heel doelgerichte informatie te verkrijgen. Alles is gekoppeld aan Microsoft Dynamics, het bestaand CRM van Traxio. Met andere woorden, het beheer van hun leden gebeurt volledig gecentraliseerd. Het gebruiksgemak geldt dus voor de sitebezoekers en leden maar ook voor henzelf.

Meer over Single Sign-On

traxio website

Anticiperen op vragen van leden via de website

Als federatiesector ontvangt Traxio veel vragen van leden, iets wat vaak te veel tijd in beslag nam. Die vragen worden op de site deels opgevangen via de uitgebreide, verhelderende FAQ-pagina. Verder maken we de maandelijkse nieuwsbrieven voor Traxio, en zetten we onepagers en advertenties op voor evenementen.

Doel van dit alles? Leden de juiste informatie verschaffen, en nieuwe leden aantrekken door die gericht te triggeren met de voordelen die ze genieten (onder meer via een aparte voordelenpagina).

Traxio corporate website