seo-approving empty image

De Medemens is een fusie tussen GZA Zorg en Wonen, Amate en Beata kinderdagverblijven. Een nieuwe organisatie gesterkt vanuit de vertrouwde lange zorgtraditie van de zustercongregaties. Starring Jane zet in op langdurige samenwerkingen. Na het bouwen van de aparte websites vóór de fusie, stonden we ook in voor ontwerp & ontwikkeling van de website na de fusie.

  • Een helder overzicht van de verschillende locaties en het zorgaanbod

  • Slimme tagging om berichten op de juiste/relevante plaatsen te tonen

  • Goeie SEO voor o.a. de jobpagina’s

  • Formulieren met keuzes zodat vraag bij juiste persoon terechtkomt

  • Koppeling CV warehouse

  • Statamic CMS

Uitdaging

Een warm en huiselijk gevoel uitstralen, woonzorgcentra en kinderdagverblijven elk hun plek geven op één site, De Medemens profileren als betrouwbare en goede werkgever zodat mensen online solliciteren … en een brede doelgroep aanspreken.

 

Starring Jane maakte een toegankelijke website voor Woonhaven

Oplossing

Aantrekkelijke, warme interface

De aangeleverde huisstijl werd gebruikt als basis om de componenten (= bouwblokken van de website) vorm te geven. De warme kleuren, zachte vormen en sprekende foto’s zorgen direct voor een huiselijk gevoel.

Iedere locatie heeft een eigen pagina met subnavigatie

Omdat er per locatie veel te vertellen is, hebben we “mini sites“ gecreëerd per locatie met elk hun eigen subnavigatie. Zo is het mogelijk om alle informatie heel overzichtelijk weer te geven.

Koppeling CV Warehouse

CV Warehouse is een Applicant Tracking System (ATS) dat bedrijven helpt bij het beheren van hun wervingsprocessen. Door een koppeling te maken kan je vacatures plaatsen, sollicitaties beheren en communiceren met kandidaten via het CV Warehouse-platform. Kandidaten kunnen op hun beurt sollicitaties indienen, de status van hun sollicitaties volgen en communiceren met bedrijven.

Een koppeling maakt het wervingsproces efficiënter door alle relevante informatie op één plek te centraliseren. 

Statamic CMS

Dit Content Management System (CMS) staat bekend voor: snelheid, veiligheid, gebruiksgemak, controle en flexibiliteit. Het is een flat-file CMS, wat betekent dat het geen database nodig heeft, wat resulteert in snelle responstijden en minder kwetsbaarheden. Bovendien biedt het een gebruiksvriendelijke editor en opslag van designs en content als bestanden, wat het beheer vergemakkelijkt. Tot slot, dankzij het gebruik van het Laravel framework, biedt Statamic maximale creatieve vrijheid.

“SEO is belangrijk”, dat horen we overal galmen. Maar hoe je eraan begint? Dat is toch niet zo simpel.
Met een tollend hoofd en zonder vergaande ervaring intern loodste Starring jane ons door de beginselen en stappen van SEO optimalisatie. Hierdoor begrijpen we de te nemen stappen en kunnen we zelf de handen uit de mouwen steken. Bedankt!

Leslie Van Britsom, Stafmedewerker communicatie De Medemens

Resultaat

  • Een krachtige instrument voor employer branding
  • Intuïtief webpagina’s opbouwen met componenten
  • Snel informeren van mensen die op zoek zijn naar zorgbehoefte
  • Maakt de medewerkers trots om voor De Medemens te werken