seo-approving empty image

Website ontwikkelen in Kentico

Kentico is een EMS (Enterprise Marketing Solution) dat volledig werd gebouwd in Microsoft .NET technologie. Het is een zogenaamd all-in-one systeem: het is een CMS (waarmee je een website kan beheren), een e-commerce platform (beheer van webshops), en een marketingtool in één. Dit maakt het een uiterst geschikte oplossing voor commerciële bedrijven die volop willen inzetten op online marketing en verkoop. Het laat je toe om via uitgekiende customer journeys van je doelpubliek geëngageerde ambassadeurs van je merk te maken, én recurring klanten te genereren. Het platform werd opgericht in 2004 en is één van de meest toonaangevende spelers op de .NET CMS markt. Tienduizenden websites maken er gebruik van, waaronder ronkende namen als Mazda, Hyundai of Segway. Starring Jane is officieel Kentico Bronze Partner. Het is weliswaar niet gratis te gebruiken, maar je krijgt er heel wat voor terug:

All-in-one oplossing

Het is een combinatie van een CMS, e-commerce beheer en digitale marketing.

24/7 support en bug fixing

Als Kentico Bronze Partner kunnen we doorlopend rekenen op een snelle en efficiënte supportdienst.

Uitbreidbaar

Voor bedrijven die willen groeien en daarvoor digitale marketing willen gebruiken, is Kentico een goede oplossing. Beroep doen op externe tools zoals een e-mailmarketingprogramma is niet nodig; Kentico biedt het allemaal zelf aan.

Veilig

Kentico is gebaseerd op de Microsoft technologie en is daardoor enorm veilig. Bovendien komen er regelmatig nieuwe, verbeterde versies uit die we steeds op jouw site of shop toepassen.

Focus op marketing automation

Wie wil inzetten op marketing automation is het best af met Kentico. Via een gebruiksvriendelijke “drag-and-drop” interface is het voor marketeers, ook al zijn ze niet technisch opgeleid, mogelijk om een volledig geautomatiseerde campagne op te zetten en bij te sturen.