seo-approving empty image

Een effectieve digitale strategie is essentieel.

Dat je als (middel)grote onderneming digitaal moet omarmen, dat weet je al. Maar om dit effectief te implementeren binnen jouw onderneming, dat is andere koek.

Digitale transformatie vereist meer dan alleen nieuwe technologieën toepassen. Het vergt de moed om bedrijfsstrategieën en -processen onder de loep te nemen en te optimaliseren. Laat dat nu net onze expertise zijn.

Concrete oplossingen voor jouw specifieke uitdagingen

Elke onderneming kampt met uitdagingen zoals verouderde systemen, inefficiënte processen, of een gebrek aan data-integratie. Die belemmeren net de groei van jouw bedrijf.

Samen met jou brengen we deze specifieke uitdagingen in kaart en formuleren we een concrete oplossing. Zo blijft het niet alleen bij denken, maar kunnen we ook direct aan de slag.

Digital acceleration day Starring Jane

Integreer alle stakeholders in jouw digitale strategie

Wie echt wil scoren met z’n digitale strategie betrekt beter zoveel mogelijk stakeholders in het proces. Anders kan dit leiden tot weerstand of communicatie.

 

Wij zorgen voor een inclusief proces waarin alle belangrijke stemmen gehoord worden. Dit leidt tot een strategie die niet alleen uitvoerbaar is, maar ook breed gedragen wordt binnen jouw organisatie. Zo versterk je commitment en creëer je een gemeenschappelijke visie.

Begeleiding en opleiding cms website activatie

Onderscheid je van jouw concurrenten

Hoe spring je met jouw bedrijf uit de massa? Door heldere en onderscheidende USP’s (Unique Selling Proposition) naar buiten te brengen.

Die USPs vertalen wij tijdens een Digital Acceleration Day naar concrete en heldere communicatie. Daarnaast analyseren we ook jouw concurrenten en brengen we in kaart hoe je kan opvallen bij jouw doelgroep.

Tijdens de Digital Acceleration Day merkten we dat Starring Jane pragmatisch kon inpikken op de bedrijfsstrategie die we met de Ploegsteert Groep voor ogen hebben. Die externe visie maakte het mogelijk om onze verschillende doelgroepen helder in kaart brengen, wat de weg heeft vrijgemaakt naar online oplossingen om die verschillende groepen optimaal te bereiken en beter te bedienen. Die ene dag heeft de lancering van de drie websites in een stroomversnelling gebracht.

Maxime Busschaert, gedelegeerd bestuurder Ploegsteert

Bedrijfswebsites voor Ploegsteert Group

Case: 3 corporate websites voor Ploegsteert Group en haar dochterondernemingen 

  • Ontwikkeling van drie corporate websites: Effectieve vertaling van de bedrijfsdoelstellingen naar een online omgeving, met gebruik van Umbraco CMS voor flexibele content creatie en beheer.
  • Geslaagde integratie met bestaande applicaties: De nieuwe websites koppelen naadloos met bestaande systemen, waardoor de bedrijfsprocessen efficiënt blijven verlopen.
  • Versterkte brand awareness: De online aanwezigheid versterkt het familiale karakter, innovatie en authenticiteit van de Ploegsteert Groep en haar dochterondernemingen.
  • Snelheid en efficiëntie in uitvoering: Door de Digital Acceleration Day was er een snelle vooruitgang in de conceptontwikkeling en kon een accurate offerte opgesteld worden die binnen het budget en de tijdlijn past.
  • Toekomstbestendige digitale strategie: De websites zijn ontworpen met het oog op toekomstige aanpassingen en optimalisaties, wat continu verbetering mogelijk maakt in een veranderende markt.

Bekijk de volledige case

Contacteer Starringjane

Ga aan de slag met jouw digitale strategie

Spring ook digitaal met jouw bedrijf in het oog. Wij vertalen tijdens een Digital Acceleration Day jouw bedrijfsdoelstellingen in een digitale strategie op maat van jouw bedrijf. Daarboven krijg je ook een concreet prototype of design mee als concreet resultaat.

Contacteer ons team