Klant
Traxio
Vraag
Nieuwe leden werven, bestaande leden efficiënt informeren via login systeem
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.traxio.be

Login systeem voor Traxio-federatieleden

Een nieuw login systeem voor Traxio (Federauto) was nodig: de federatiesector was immers van naam veranderd, omdat het over veel meer dan auto’s ging. Het nieuwe Traxio moest duidelijk maken dat ook heftrucks, vrachtwagens, tractors en zelfs fietsen behartigd werden in het mobiliteitsverhaal – goed voor in totaal 5 sectoren en 16 groeperingen. De milestones in onze langetermijnsamenwerking waren duidelijk: een nieuwe website creëren die het nieuwe Traxio haarfijn voorstelde; leden efficiënt informeren zonder die met al te veel tekst te bombarderen; mogelijke leden triggeren om de stap te zetten naar de federatie; via een eenvoudig login systeem op de website end users toegang geven tot het intranet van hun sector(en). Op die manier vormde Traxio dus een ambitieus all-in-one project.

Traxio

Inloggen op de website: toegang tot de juiste sectoren

Traxio overkoepelt zoals gezegd 5 sectoren en 16 groeperingen. Via het login systeem MyTraxio krijgen de betreffende leden snel en gemakkelijk toegang tot relevante documenten, een who’s wo-pagina, agenda’s, rapporten, een evenementenpagina – uiteraard zonder dat ze met voor andere sectoren bestemde informatie in contact komen … Heel complex om te structureren en programmeren, maar uiteraard mocht de gebruiker daar niets van merken. En daar slaagden we, samen met de klant, met verve in.

Traxio

Ook FAQ, nieuwsbrieven en onepagers voor events

Als federatiesector moest Traxio veel vragen van leden beantwoorden, wat vaak te veel tijd in beslag nam. Daarom creëerde Starring Jane in nauwe wisselwerking met de klant een uitgebreide FAQ-pagina met daarop alle mogelijke vragen en verhelderende antwoorden in verband met mobiliteit. Verder maken we de maandelijkse nieuwsbrieven voor Traxio, en zetten we onepagers en advertenties op voor evenementen. Doel van dit alles? Leden de juiste informatie verschaffen, en nieuwe leden aantrekken door die gericht te triggeren met de voordelen die ze genieten (onder meer via een aparte voordelenpagina).