Klant
Ploegsteert
Vraag
Een informatieve website uitbouwen voor zowel architecten, handelaars als consumenten
Technologie
.NET
Resultaat
www.ploegsteert.com

Informatieve website voor toonaangevende steenbakkerij

Een informatieve website bouwen voor de Steenbakkerijen van Ploegsteert: dat klinkt als een haalbare klus. Maar als je weet dat Ploegsteert al 90 jaar gerenommeerd producent is van bouwmateriaal, dan besef je dat die website maar beter de reputatie en het kwaliteitslabel van dat bedrijf alle eer aandoet. Die website moest er met andere woorden komen op basis van een duurzame en intense samenwerking met de klant.
Ploegsteert specialiseert zich in bouwmaterialen op basis van gebakken aarde: snelbouwstenen, gevelstenen, gewelven en lateien. Kwaliteit vormt hierbij de rode draad. Met dat nieuwe online platform wilden we vooral drie doelgroepen – architecten, handelaars en consumenten – grondig, gelijkwaardig en op een gebruiksvriendelijke manier informeren. Het was dus zaak om ons grondig in te werken in die producten en vervolgens samen na te denken over de beste manier om die aan (potentiële) klanten te presenteren.

Ploegsteert

Efficiëntie in .NET

Starring Jane bouwde een website uit in .NET, waar de bezoeker gericht zijn informatie moet kunnen vinden. Vooral voor professionals is het zaak heel snel de lengte, hoogte, dichtheid of het gewicht van een bepaald product te zien. De website maakt het ook heel gemakkelijk om technische fiches van producten te downloaden (eventueel in de download corner), realisaties van Ploegsteert te bekijken en verdelers te vinden via de dealer locator.