Maak van een lead een klant

Optimaal digitaal: maak van je lead een klant

Workshop - 23 januari 2020

Marketing en sales zorgen samen voor de groei van je bedrijf. In een digitale wereld gaan je potentiële klanten zelf op zoek naar info. Het is dan ook cruciaal om deze prospects met de juiste content te bedienen, ze te identificeren en kwalificeren om te bepalen wat je ermee zal doen. In deze workshop leer je het verschil kennen tussen een MQL (Marketing Qualified Lead) en een SQL (Sales Qualified Lead), en hoe je digitale marketing volop kan inzetten om van je lead een klant te maken. Afsluiten doen met met een drankje aan onze bar.

 

Voor wie is deze workshop geschikt?

  • (Digital) marketeers
  • Communicatiemedewerkers
  • Commerciële medewerkers
  • Business Developers

Welke onderwerpen komen er aan bod?

  • Welke data van een lead is relevant en hoe hou je die data bij zodat je ermee aan de slag kan?
  • MQL versus SQL
  • Het verschil tussen ‘push’ en ‘pull’ marketing. Wat is interessant voor jou?
  • We zoomen in op het onderscheid tussen ‘known’ en ‘unknown’. Ga je op zoek naar profielen die je kent of net niet?
  • Als laatste topic zoeken we naar een antwoord op de vraag hoeveel een lead je waard is. Hoe bereken je dit, en hoeveel kost een lead eigenlijk?

Meet & greet

Heb je specifieke vragen rond activatie, overweeg je een uitbreiding aan je website of zit je met een andere digitale kwestie? Na afloop voorzien we een meet & greet waarop we een gesprek inplannen met één van onze specialisten. Stuur gerust jouw concrete vraag al door via didier@starringjane.com en wij zorgen ervoor dat de juiste persoon voor je klaar staat.

Wie geeft deze workshop?

Didier BinteinDe voorbije 15 jaar werkte Didier Bintein als zaakvoerder, operationeel directeur en project manager bij ondernemingen in uiteenlopende sectoren. Hij is rad van tong, en weet hoe de wereld in elkaar zit. Met zijn natural feeling voor communicatie en sales overtuigt hij jou van het belang van goede marketing, en toont hij heel concreet welke digitale middelen je in jouw situatie kan inzetten om je verkoop een serieuze duw te geven.

Praktisch

Wanneer
23 januari 2020
13:30 - 16:00
Locatie
The Hive, Dendermondsesteenweg 39 A001, B-9000 Gent
Plaatsen
12
Prijs
150 euro
Inschrijven