dashboards maken

Maak dashboards van data die echt telt

Workshop - 17 december 2019

Met een website of webshop verzamel je elke dag tonnen data. Om het overzicht te bewaren, is een KPI-dashboard heel waardevol: een visuele voorstelling van de belangrijkste data die je online verzamelt. Het voordeel? Je ziet meteen of jouw bedrijfsdoelstellingen worden behaald en waar het eventueel fout loopt. In deze workshop leer je hoe en met welke tools je een dashboard kan opstellen, welke data voor jou belangrijk is en hoe je de resultaten kan interpreteren en evalueren. Welkom vanaf 8u30 voor ontbijtkoeken, starten doen we om 9u.

Voor wie is deze workshop geschikt?

  • Marketingmedewerkers
  • Communicatiemedewerkers

Welke onderwerpen komen er aan bod?

  • We bepalen welke informatie en data voor jou belangrijk zijn
  • Google Analytics: doelen instellen, filters en segmenten aanmaken, dashboard opstellen, rapporten versturen en analyseren
  • Google Datastudio: koppeling met verschillende bronnen, dashboard opzetten, automatisch rapport, analyse
  • Bespreking andere visualisatietools
  • Praktijkoefening: we stellen samen een dashboard op voor jou

Meet & greet

Heb je specifieke vragen over het CMS waarmee je werkt, overweeg je een uitbreiding aan je website of zit je met een ander digitaal vraagstuk? Na afloop voorzien we een meet & greet waarop we een gesprek inplannen met één van onze specialisten. Stuur gerust jouw concrete vraag al door via lisa@starringjane.com en wij zorgen ervoor dat de juiste persoon voor je klaar staat.

Wie geeft deze workshop?

lisa roeyaertLisa Roeyaert werkt bij Starring Jane in het team dat verantwoordelijk is voor digitale activatie. En activeren doet ze! Ze maakt voor onze klanten aangepaste dashboards aan, interpreteert ze en bespreekt de resultaten ervan met onze klanten. Je kan haar alles vragen over geschikte KPI’s en hoe jij zelf een dashboard kan opmaken en aanpassen.

Praktisch

Wanneer
17 december 2019
08:30 - 11:00
Locatie
The Hive, Dendermondsesteenweg 39 A001, B-9000 Gent
Plaatsen
12
Prijs
150 euro
Mee te brengen

Je laptop, zorg voor toegang tot je Google Analytics account

Inschrijven