Terug naar overzicht

Webapplicatie

Een webapplicatie maken met de juiste features die bovendien gerichte acties garandeert? In onze filosofie lukt dat alleen op basis van een duurzame, interactieve samenwerking met u als klant. Vooral omdat we willen dat die webtoepassing een merkbaar verschil in uw bedrijf of organisatie maakt. Door bijvoorbeeld (administratieve) handelingen te vereenvoudigen en standaardiseren, zodat u tijd wint. Tijd die u vervolgens kunt investeren in wat écht telt: uw corebusiness.
Maar die webapplicatie moet dus af zijn. Stap daarom in een duurzame samenwerking met Starring Jane, die wérk maakt van krachtige koppelingen tussen systemen, betrouwbare extranet- of intranetsystemen, handige documentenbeheersystemen om tekstbestanden te delen, enzovoort. Die samenwerking stopt trouwens niet bij de oplevering van uw webtoepassing: we houden ze kerngezond via permanente support en opvolging.

Webapplicatie voor alle mogelijke doeleinden

Webapplicaties kunnen we in verschillende vormen uitwerken: als configuratietool, als koppeling tussen een databank en servicewebsite voor klanten, als managementsysteem … Ook de integratie met een SMS-systeem, de integratie met uw eigen CRM of ERP of koppeling aan uw bedrijfsdatabank maken we perfect mogelijk. Wat u ook voor ogen hebt, samen gaan we voor online maatwerk dat 100 procent is afgestemd op de werkwijze en procedures binnen uw onderneming of organisatie.

Support voor uw webtoepassing

Het grote voordeel is dat een webapplicatie perfect veilig is, omdat we ze laten draaien in een beveiligd datacenter én omdat we een beveiligd login-systeem voorzien. Zo krijgen alleen de juiste mensen toegang tot de juiste data. Verder maakt het uw webtoepassing altijd en overal toegankelijk, én worden back-ups automatisch gegenereerd.
En daar stopt de samenwerking nog altijd niet: wij garanderen ook de nodige support, bijvoorbeeld wanneer de webtoepassing moet aangepast of uitgebreid worden.