Infrastructure support
Terug naar overzicht

Wanted: collega Infrastructure Support

Jouw job

Starring Jane is digitaal expert en biedt ook ondersteuning aan naar infrastructuur. Uiteraard komen daar nogal eens vragen over van onze klanten. Daarom hebben we jou nodig. Je slaagt erin om termen als SSL en DNS op een verstaanbare manier te verduidelijken aan leken. En dit bij voorkeur ook in het Frans en Engels. Je bent een vriendelijk aanspreekpunt voor onze klanten. Zowel via mail als telefonisch straalt de hulpvaardigheid van je af! Ook al is het niet evident alle vragen snel of goed te kunnen beantwoorden, stress krijgt op jou geen vat.

Bij voorkeur heb je kennis van of ervaring met één van de volgende technologieën: Networking, Databases, Disaster Recovery, Back-up, webtechnologieën (HTML, CSS, JavaScript), Windows Server, Linux met apache, IIS (internet information services), Virtualisatie, PHP, SQL. Je bent communicatief, oplossings- en klantgericht, werkt autonoom en bent geduldig.

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende, diverse en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. We zouden het daarentegen wel appreciëren als je af en toe met ons mee op uitstap gaat. Bijvoorbeeld gaan karten of skiën. Goed kunnen pingpongen is een pluspunt.

Bovendien hebben we nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen. Zie verder voor meer info!

The Jane Sergio Herman

Een etentje in Sergio’s Jane?

Ken je iemand die in aanmerking kan komen? Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72. Wie voor ons de geschikte kandidaat aanbrengt krijgt een etentje in toprestaurant The Jane cadeau wanneer het contract wordt ondertekend. Insturen maar!

Een blik achter de schermen