Umbraco

Umbraco: CMS voor complexe webprojecten

Umbraco, het open source CMS in .Net dat anno vandaag wereldwijd meer dan 350.000 actieve webprojecten heeft, leent zich onder meer perfect voor community-hubs en online marketinginstrumenten. Starring Jane zet het vooral in als webplatform voor eerder robuuste en complexe projecten, die dit CMS perfect aankan. Het systeem is vrij van licenties, gebaseerd op open webstandaarden (W3C) en heeft een kwaliteitsgarantie in de vorm van een 70.000-koppige community die non-stop feedback voor verbetering geeft. Kortom, Umbraco biedt alle tools en features om van uw website, webshop of andere online projecten een succes te maken. Zeker wanneer die nog eens worden gekoppeld aan de knowhow van Starring Jane. Waarom? Omdat u op die manier helemaal zeker bent van een duurzaam digitaal project op maat van uw verwachtingen en doelstellingen.

Troeven van Umbraco

Umbraco biedt alles en meer om efficiënt een webproject op poten te zetten. De troeven spreken voor zich:

 • Heldere interface mét responsive back-office
 • Ingebouwde mediabibliotheek
 • Eenvoudig templatebeheer
 • Eenvoudig beheer van beelden dankzij gebruiksvriendelijke drag&drop
 • Gemakkelijk beeldbeheer: automatische scaling, eenvoudige cropping, responsive maken
 • Laagdrempeligheid: geen kennis van HTML nodig
 • SEO-vriendelijk karakter: cleane URL’s, ingebouwde laag voor meta keywords, meta descripition en slug, en SEO-Checker
 • Gebruiksvriendelijkheid: gemakkelijk zelf menu-items aanpassen, pagina’s toevoegen, publicatiedatum en uur instellen …
 • Eenvoudig contentbeheer: copy paste vanuit Word
 • Preview mode
 • Mogelijkheid om content naar pdf over te zetten
 • Heldere overzichten op één dashbord (recente aankopen, bestseller, verkoop per land … )

Onze Umbraco-specialisten

Starring Jane is (onder meer) gespecialiseerd in het opzetten van online platformen in Umbraco. Wij gebruiken het CMS als uitgangspunt om u als klant een (complex?) webproject op maat te garanderen. Personaliseren van Umbraco-templates, uw huisstijl integreren, plugins voorzien? U krijgt hoe dan ook het resultaat dat u voor ogen had. Zelfs waar het de meest complexe applicatie betreft.

Umbraco: kostprijs

Met content management systeem Umbraco is het heel gemakkelijk om dynamische webpagina’s te genereren, bewerken en beheren. Starring Jane vervalt hierbij nooit in standaard oplossingen, maar werkt altijd op maat van want in samenwerking met de klant. Daarom plakken wij ook niet meteen een prijs op uw Umbraco-project: we werken volledig volgens uw budget.

Referenties

Enkele van onze realisaties in Umbraco:

Starring Jane, uw Umbraco partner in België

Starring Jane, gevestigd in Gent, is dankzij de vele expertise in huis de ideale partner om uw Umbraco webproject tot een goed einde te brengen. Webshop, website of webapplicatie: reken op onze knowhow. Naast Umbraco zijn wij ook 100 procent vertrouwd met CMS als Magento, WordPress, Drupal, Laravel en nopCommerce.

Meer weten over uw digitale mogelijkheden?

Van plan om met e-commerce te starten of uw online business verder te boosten?
Laat ons gerust iets weten, wij bezorgen u graag een voorstel op maat van uw verwachtingen en budget.