.net developer
Terug naar overzicht

Wanted: .NET developer

Werken bij Starring Jane is leerrijk en fun, het zou egoïstisch zijn om anderen deze ervaring niet te gunnen.

Gezocht

We zijn op zoek naar een medior .net developer die een klik kan maken met Wouter. En die samen met ons een verschil kan maken in de digitale wereld. Als je denkt dat we met jouw skills ons online verhaal goed en overtuigend kunnen brengen en tevreden klanten kunnen maken, dan ben jij onze man of vrouw. Lees zeker verder, want dit is geen gewone vacature.

Bovendien hebben we nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen. Zie verder voor meer info!

Profiel

  • Je ontwikkelt web applicaties in .net (MVC; C#; WebAPI)
  • Je hebt ervaring met Visual Studio
  • Je hebt ervaring met het opzetten van en de integratie van databases, in het bijzonder SQL server
  • Je heb kennis van het bouwen van webpagina’s
  • Je bent als .net developer in het bezit van de relevante Microsoft certificaten of je bent bereid deze te behalen.

Pluspunten

  • Ervaring met javascript frameworks (jQuery; Angular; Vue);
  • Ervaring met Umbraco en/of Kentico is een voordeel;
  • Ervaring met een source control system;
  • Basiskennis van Photoshop is een voordeel;
  • Andere pluspunten: Kennis van of ervaring met PetaPoco, Postal, Log4Net, IIS, iTextSharp …;

Dit krijg je ervoor terug

We zijn op zoek naar mensen met sterke communicatie skills die focus leggen op scope, kwaliteit en inschattingen. Mensen met analytisch en conceptueel inzicht die de job accuraat en afgewerkt afleveren.

Wij bieden een job met verantwoordelijkheid en ruimte voor autonomie in een dynamisch groeibedrijf. Je komt terecht in een goed draaiend team dat werkt aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Wil je graag als .net developer aan de slag bij Starring Jane? Wouter Dewispelaere wacht op jou. Je kan hem bereiken via wouter.dewispelaere@starringjane.com of +32 9 235 82 88.

The Jane Sergio Herman

Zin in een etentje in Sergio’s Jane?

Ken je iemand die in aanmerking kan komen? Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via wouter.dewispelaere@starringjane.com of +32 9 235 82 88. Wie voor ons de geschikte kandidaat aanbrengt krijgt een etentje in toprestaurant The Jane cadeau wanneer het contract wordt ondertekend. Insturen maar!