Jane Fonda arguments

Ons multichannel agency in vijf argumenten

Dé ambitie van ons multichannel agency? Samen met de klant de beste oplossing uitwerken voor zijn organisatie en/of doelgroep. Met als kwaliteitsgarantie dat wij digitaal héél serieus nemen. Maar misschien zijn er nog wel digitale agentschappen die dergelijke beloftes maken. Daarom moeten we die overtuigen met dat tikkeltje meer digitale knowhow. En wie weet kan jij daar wel voor zorgen?

Maar waarom zou jij concreet bij Starring Jane aan de slag gaan? Misschien omdat je jezelf kan vinden in één van onze concrete vacatures. Of, indien niet, omdat je niet kan weerstaan aan deze vijf argumenten die van Starring Jane een werkgever als geen ander maken.

Frontrunner in digital creation

Lodestar, de kiem van Starring Jane, werd opgericht in 1993 en besefte al in 1995 al goed wat het web zou gaan doen. Doorheen de jaren bleef het bedrijf de vinger non-stop aan de digitale pols houden, waardoor we kunnen stellen dat we vandaag frontrunner in digital creation zijn.

Kruisbestuiving met talent van andere digitale bedrijven

Starring Jane werkt in The Hive naast en met bedrijven die gespecialiseerd zijn in consulting, online maatwerk, domeinnamen en webhosting. De flexibele manier van werken zorgt in deze digitale hub voor maximale kruisbestuiving en synergie.

Coole collega’s

The Hive telt veel bezige bijen. Daar kan jij er één van worden. Je komt terecht in een jonge, dynamische groep waarvan creativiteit en enthousiasme het bindmiddel vormen. Een perfect voorbeeld van een geheel dat meer is dan de som van de delen.

The Hive: dé workplace to be

The Hive is een co-working space met een creatieve vibe zoals je er geen tweede vindt in Gent. Niet alleen dankzij de inrichting – het interieur is ten dele écht als bijenkorf ingericht – maar ook dankzij de gezonde filosofie (veel groen, veel natuurlijk licht, vers fruit op maandag, een pingpongtafel, happy hour op vrijdagavond … ).
Meer over The Hive vertelt zaakvoerder David Bintein in dit beeldverslag van AVS.

Vlot bereikbaar

Onze bijenkorf ligt op een boogscheut(je) van de Dampoort en bijgevolg station Gent-Dampoort. Met het openbaar vervoer zijn we dus uitstekend bereikbaar. Ook met de fiets raak je hier gemakkelijk. En voor wie met de wagen komt: parkeren kan heel gemakkelijk in de ruime ondergrondse parking onder The Hive.