Laravel

Laravel: software-architectuur voor webapplicaties

Laravel is een stabiel en betrouwbaar open source PHP web framework. We zetten het graag in tijdens ons gezamenlijke traject op weg naar de beste digitale oplossing voor uw bedrijf of doelgroep. Vooral voor de ontwikkeling en het beheer van complexe webapplicaties is Laravel uitermate geschikt. Het beschikt over een veelheid aan handige tools en maakt gebruik van softwarearchitectuur volgens model-view-controller model (MVC). Dit ontwerppatroon maakt de code beter leesbaar en herbruikbaar. Mede daarom is Laravel vandaag één van de populairste PHP frameworks.

De troeven van Laravel

Het modulaire en toegankelijke pakketsysteem van het framework heeft verschillende uitgesproken voordelen. Die vormen de perfecte basis voor efficiënte en goed te onderhouden digitale projecten. Voorbeelden van die voordelen:

 • Een elegante en levendige syntaxis
 • Gebruiksvriendelijkheid, omdat de tool verschillende basistaken uit handen neemt van de eindgebruiker
 • Schaalbaarheid
 • Snelle laadtijd
 • Een eenvoudige en snelle routing engine (hoe complex het project ook is)
 • Intuïtieve en krachtige ORM-datamodellen
 • Verschillende back-ends voor sessies en voor opslag van caches
 • Vlotte verwerking van background jobs
 • Interessante tools als mailing, screening en planning
 • Handige template engine
 • Perfecte beveiliging

Lavarel maakt het trouwens ook mogelijk om in real-time events te broadcasten.

Onze Laravel-specialisten

Laravel is een ongeziene combinatie van eenvoud, werkkracht, elegantie, vernieuwing en flexibiliteit. Kortom, ideaal om gelijk welke webapplicatie op maat te maken. Dat kunt u overigens perfect zelf: het heeft de meest uitgebreide documentatie- en videobibliotheek van alle frameworks. Maar als u écht het onderste uit de kan wil halen, schakelt u beter een specialist in. Starring Jane werkt moeiteloos met dit framework en zet de juiste features in voor maximale efficiëntie.

Wat mag Laravel kosten?

Beheersysteem, screeningtool of administratiesysteem: met Laravel creëren we een resultaat dat 100 procent rijmt met uw verwachtingen. Omdat wij maatwerk leveren, plakken wij geen vaste prijs op uw project. Dat geldt trouwens ook voor onze web cases waarbij we CMS inzetten als Magento, Umbraco, nopCommerce, Drupal of WordPress. Uw project is customized, dus is uw prijs dat ook.

Starring Jane, uw Laravel partner in België

Starring Jane gebruikt Laravel heel vaak als basis voor het webproject van klanten. Het framework verhoogt de productiviteit merkbaar. Het werkt veiliger en sneller. De uiteindelijke applicatie is ook gewoon mooi. We kunnen dan ook met recht en rede zeggen dat we dit MVC framework door en door kennen. We zetten het graag in om van uw webapplicatie een vlot werkend geheel te maken. Hoe robuust of complex die ook mag zijn.

Referenties

www.speakersbase.com – een online platform waar sprekers en organisatoren elkaar ontmoeten. Lees er hier meer over!

Start u met een nieuw systeem? Wilt u de beste oplossing voor een complexe webapplicatie?

Starring Jane is graag de partner in uw Laravel-project.
Maak gerust een afspraak, voor meer info, een demo of een offerte. Tot binnenkort?