gratis website audit

Laat je website het werk doen

Laat je website renderen

Ok, je runt een bedrijf. En het gaat goed.

Fantastisch. Proficiat. Dat bedrijf heeft een website. Mensen kunnen je online terugvinden, contact opnemen en alle informatie raadplegen over wat jullie doen. Dat is al heel wat.

Maar weet je ook hoe je site achter de schermen scoort?

Neen? Wij wel (of wat dacht je dan?). En we willen die informatie gratis en vrijblijvend met jou delen, en zelfs tips geven om de rentabiliteit van je site te verbeteren. Allemaal zonder verplichtingen.

Een website die goed vindbaar is via google en is opgebouwd met de juiste content en call to actions verkoopt vanzelf. Zodat jij meer vrije tijd hebt.

we work for free

We gaan dus voor jou werken en je moet ons niet betalen

Wij zijn bereid jouw website tot in detail te analyseren. Akkoord, een audit is snel uitgevoerd. Maar de analyse ervan, en onze aanbevelingen om je website te verbeteren worden volledig op jouw maat uitgewerkt. Dat is informatie die je niet zomaar kan opzoeken. Zo slim is google niet. Gelukkig voor ons.

We zijn ervan overtuigd dat je het beste voor hebt met je bedrijf, en dat je steeds wil verbeteren. Het enige dat je hoeft te doen, is ons laten weten dat we voor jou de handen uit de mouwen mogen steken.

Hoe werkt het?

Wij doen de audit, we maken een analyse en we nodigen je uit bij ons om de tips die we voor jou uitgewerkt hebben te bespreken. Jaja, dat wordt een verkoopspraatje, we gaan niet rond de pot draaien. Wij hebben ook een bedrijf te runnen. Maar nogmaals: van jou wordt niets verwacht.

Je bent slechts één stap verwijderd

Van je gratis audit. Vul de velden hieronder in. De rest doen wij.