Kentico

Kentico: All-in-one CMS, EMS en e-Commerce platform

Kentico is een volledig geïntegreerd ASP.NET CMS, E-commerce en online marketing platform dat toelaat om vooruitstrevende websites te creëren en de digitale beleving van uw klanten te optimaliseren. Kentico is erg compleet en efficiënt waardoor het tijdsbesparend is en er meer bereikt kan worden. Er staan op het web al tienduizenden kentico-websites. Onder andere Starbucks, Twinings, Mazda en Gibson kozen al voor Kentico.

Troeven van Kentico

Het CMS-systeem van Kentico laat toe om gemakkelijk content te creëren en pagina’s te beheren. Het systeem bevat toepassingen zoals widgets en support voor meertalige websites.

Een ander sterk onderdeel van Kentico is Kentico e-Commerce. Weinig platformen bieden een oplossing waarbij een webshop en website volledig beheerd kunnen worden in één centraal systeem. Met Kentico kan dit wel. Kentico e-Commerce kan volledig onderdeel uitmaken van het Kentico CMS-systeem.

Maar de strafste toepassing van Kentico is waarschijnlijk de complete Kentico-marketingtool om campagnes te managen, meer leads te genereren en aan e-mailmarketing te doen. Daarbij verzamelt het ook interessante gegevens van bezoekers zoals gekochte producten, opmerkingen, stemmen op een poll en zo voort.

Kentico Bronze Partner

Starring Jane, uw Kentico partner in België

Starring Jane, officieel Kentico Partner, is dankzij de vele expertise in huis de ideale partij om uw Kentico webproject tot een goed einde te brengen. Webshop, website of webapplicatie: reken op onze knowhow. Naast Kentico zijn wij ook 100 procent vertrouwd met CMS als Umbraco, Magento, WordPress, Drupal, Laravel en nopCommerce.

Meer weten over uw digitale mogelijkheden?

Van plan om met e-commerce te starten of uw online business verder te boosten?
Laat ons gerust iets weten, wij bezorgen u graag een voorstel op maat van uw verwachtingen en budget.