implementatie
Terug naar overzicht

Implementatie

State of the art technologie

Achter elk goeddraaiend webproject gaat enorm veel code en techniek schuil. We werken hier bij Starring Jane met enkele content management systemen voor websites en -shops die we hebben uitgekozen om wille van hun specifieke sterke eigenschappen. Of heb je eerder een webapplicatie nodig? Ons team bestaat uit een 20-tal developers, elk met hun expertise. Wat de keuze voor jouw project ook zal zijn, we kunnen dit volledig in huis realiseren. Hier zie je met welke pakketten we naadloos aan de slag kunnen, maar lees eerst even verder.

Wat je niet ziet

De techniek die we adviseren voor het bouwen van jouw website of -applicatie, hangt af van jouw concrete verwachtingen en doelstellingen op korte en lange termijn. Wanneer het plan is om je website later om te schakelen naar een webshop, dan houden we hier van bij het begin rekening mee. Wil je graag een customer journey ontwikkelen met behulp van marketing automation, dan zorgen we ervoor dat dit kan zonder dat je later grote investeringen zal moeten doen.

De keuze voor de juiste techniek hangt ook nauw samen met de werkbaarheid voor jezelf: jijzelf en/of de mensen die met jou samenwerken moeten hun weg vinden in de achterkant van je site, zonder daarbij enige vorm van beperking te moeten ervaren.

Een goed geoliede machine

Het grote voordeel van te werken met een firma als Starring Jane is dat we enorm veel expertise in huis hebben. Ons team van programmeurs bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Elk gepassioneerd door hun eigen vakgebied wisselen ze constant kennis uit. Developers bij Starring Jane wonen ook regelmatig conferenties bij in binnen- en buitenland om hun know-how constant te verfijnen.

Bovendien staan ze tijdens het development proces in nauw contact met andere teams die waken over het design of de user experience. We zitten hier vlak bij elkaar en verliezen zo het einddoel nooit uit het oog.

digitale implementatie

Doorheen demo’s en iteraties naar een werkbaar product

De development fase kan redelijk wat tijd in beslag nemen. Daarom lassen we op vooraf afgesproken tijdstippen demosessies in. Dit kunnen interne demo’s zijn tussen de teams van Starring Jane onderling om de einddoelstellingen te bewaken en eventueel bij te sturen. Maar ook externe presentaties horen daarbij. Zo leer jij als klant stapsgewijs de opbouw van de site kennen en houden we steeds voeling met de planning en deadlines.

Inzet: Jane Goodall – “Learn along the way”