vacature front-end developer
Terug naar overzicht

Wanted: full-stack php developer

Gezocht

Een php developer, met of zonder ervaring, om ons team nog sterker te maken dan het nu al is.

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een super team van een 4-tal personen te vervoegen. We vragen niet veel hoor. Enkel de juiste technische kennis, een beetje een sociaal karakter en de wil en goesting om veel bij te leren. Met technische kennis bedoelen we PHP, MySQL, WordPress, HTML 5, CSS 3, bootstrap, jQuery, SASS, LESS, Git, W3C,… En die ervaring? Die komt wel met de jaren. Belangrijk is dat je zowel front- als backend je plan kan trekken. We willen je graag bij diverse projecten betrekken.

Dit krijg je ervoor terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie, toffe collega’s en de kans om te leren van mensen met ervaring. We werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Anderzijds verwachten we wel dat je goed kan pingpongen, of minstens bereid bent jezelf hierin te verbeteren. Jouw enthousiaste aanwezigheid op de vrijdagse happy hour wordt ten zeerste gewaardeerd.

Interesse?

Zin om een echte pro te worden? Melissa Vande Velde wacht op jou. Je kan haar bereiken via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72.

The Jane Sergio Herman

Dinner in Sergio’s Jane?

Nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen.

Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72. Insturen maar!

Een blik achter de schermen