php developer
Terug naar overzicht

Wanted: full-stack .NET developer

Gezocht

Een .net developer met een eerste werkervaring achter de rug, om ons team nog sterker te maken dan het nu al is. 

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een super team te vervoegen. We vragen niet veel hoor. Enkel de juiste technische kennis, een beetje een sociaal karakter en de wil en goesting om veel bij te leren. Met technische kennis bedoelen we het ontwikkelen van applicaties in .net, MVC, C#, WebAPI, Visual Studio, het opzetten en integreren van databases (SQL server), Vue.js, het bouwen van webpagina’s,… Heb je ervaring met Kentico en/of Umbraco? Dan scoor je sowieso pluspunten! Belangrijk is dat je zowel front- als backend je plan kan trekken. We willen je graag bij diverse projecten betrekken.

Dit krijg je ervoor terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie, toffe collega’s en de kans om te leren van mensen met ervaring. We werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Anderzijds verwachten we wel dat je goed kan pingpongen, of minstens bereid bent jezelf hierin te verbeteren. Jouw enthousiaste aanwezigheid op de vrijdagse happy hour wordt ten zeerste gewaardeerd.

Interesse om er meteen in te vliegen?

We zoeken iemand om direct mee aan de slag te gaan. Onze HR verantwoordelijke Melissa wacht op jou. Je kan haar bereiken via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 82.

Ben je niet meteen beschikbaar maar wil je wel je kans wagen? Probeer Melissa dan te overdonderen met jouw cv en motivatiebrief. Ze is best een sympathieke madam en begrijpt dat de beste profielen soms wat geduld vragen.

Misschien tot binnenkort?

The Jane Sergio Herman

Dinner in Sergio’s Jane

Nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen.

Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72. Insturen maar!

What's your story?

Melissa Vande Velde
Melissa Vande Velde
Administration
melissa@starringjane.com