Jane Fonda

Digitale diensten

Digitale diensten met scherpe focus op service en partnership. Dat wil all-in digitaal bureau Starring Jane u aanbieden. Samen met u gaan we op zoek naar de beste digitale oplossing voor uw organisatie en/of doelgroep. Creativiteit, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn tijdens dit gezamenlijke traject onze grote troeven. We koppelen dit aan diepgaande knowhow van en jarenlange ervaring binnen digitale diensten. Tijdens onze samenwerking zetten wij ook volop in op één-op-één communicatie. Zo blijft u van elke stap in ons traject perfect op de hoogte. Digitaal co-creëren met de klant, en dat op lange termijn: daar willen wij wérk van maken.

Digitaal bureau mét kwaliteitsgarantie

Uw kwaliteitsgarantie wat onze dienstverlening betreft? Wij nemen digitaal heel serieus én gaan voor een samenwerking op (heel) lange termijn. Want alleen zo is maximaal rendement van uw digitale oplossing een zekerheid. De oplevering van uw project(en) zien we dan ook niet als een eind- maar beginpunt. Digitaal en duurzaam: Starring Jane in een notendop.

Jane Fonda

Onze digitale diensten

Concrete digitale vraag

All-in of deelproject? Integratie van foto, video of animatie? Opleiding van uw medewerkers in webshopbeheer? Uitwerking van complex online platform of basic applicatie? Starring Jane spreekt hoe dan ook de juiste taal om samen met u digitaal maatwerk te creëren. Altijd en overal.

Wilt u meteen een prijsvoorstel voor een project? Laat ons iets weten, zodat we snel ons traject kunnen aanvatten.