Jane Fonda

Digitale diensten

Digital journey

Jane doet het zo!

Starring Jane creëert waarde voor digitale projecten door Strategie, Design & Concept, Productie en Activatie te combineren. Op die manier zijn we een partner waarbij je terecht kan voor het hele digitale verhaal. Van A tot Z.

digitale strategie

Digitale strategie

Je kan nooit goede resultaten boeken zonder doordacht plan. Bij Starring Jane gaan we niet “zomaar iets maken”. In functie van jouw behoeften, budget, doelstellingen en doelgroep gaan onze experten aan het werk en stippelen ze een optimale digitale roadmap voor je uit. We bewandelen samen een heus traject, het is geen walk in the park.

Lees meer

design en concept

Design & concept

Nu de doelstellingen duidelijk zijn, kunnen we beginnen nadenken over hoe jouw website of -shop er kan uitzien. We werken hierbij een interactief prototype uit. Zo kan je je website al ‘voelen’, nog voor er ook maar iets werd geprogrammeerd. Ideaal testmateriaal, dat we samen verfijnen door middel van workshops, brainstormsessies en feedbackrondes.

Lees meer

digitale implementatie

Implementatie

Tijd om je ideale concept in iets werkbaars om te zetten. Het aanbod aan content management systemen en technologieën is eindeloos. Starring Jane heeft de juiste experten op de juiste plaats, allemaal in eigen huis. Vanuit onze ervaring kunnen we bepalen met welk systeem jouw doelstellingen het meest tot hun recht zullen komen.

Lees meer

activatie

Activatie

Het verhaal stopt voor Starring Jane niet bij de succesvolle oplevering van een website. Want wat is een mooie verpakking zonder inhoud? Juist. Onze copywriters en designers maken content die je bezoeker laat doen wat hij moet doen: converteren. Of eerder informeren? Bovendien hebben we nog een trukendoos om de juiste mensen naar die content te leiden: campagnes, seo, inzetten op sociale media,…

Lees meer