design en concept
Terug naar overzicht

Design en concept

De denkoefening in de praktijk

Nu we elkaar door en door kennen, wordt het tijd om onze opgedane kennis te etaleren op een beeldscherm. Het gaat daarbij zeker niet enkel om een mooi design dat uitstraalt waar jij met je bedrijf voor staat. Er is één groep van mensen die we bij alles in ons achterhoofd houden: jouw doelpubliek.

Gebruiksvriendelijkheid voor alles

Een geslaagd webproject hangt af van drie peilers: relevante inhoud, een doordachte en gebruiksvriendelijke navigatie-architectuur en een aangenaam design. Door middel van brainstormsessies en workshops, waarbij we regelmatig om jouw input zullen vragen, tekenen we een structuur voor jouw site uit die werkt. Daarbij moet het zo zijn dat jouw doelpubliek snel en intuïtief zijn weg vindt naar wat voor hem interessant is.

Een leuke verpakking

Het oog wil ook wat uiteraard. Je hebt je huisstijl en een bepaalde uitstraling, of misschien heb je die nog niet. Hoe het ook zij, het design team van Starring Jane zorgt ervoor dat het ontwerp van jouw website de juiste accenten legt. Daarom worden ze ook al van bij het allereerste begin ingeschakeld. Onze ervaren ontwerpers en art directors overleggen daarbij continu met elkaar en met de mensen die straks de implementatie zullen doen.

design en concept

Een real-life prototype waar we nog aan kunnen sleutelen

Het resultaat van deze fase zal niet een schema zijn waarop we de navigatie hebben uitgetekend. Evenmin een ontwerp dat we op A3 voor je uitprinten. Neen, we werken een clickable prototype voor je uit, zodat jij écht kan ervaren hoe jouw website er straks zal uitzien. Op desktop, maar ook mobiel. En dit voor er ook maar één seconde werd geprogrammeerd. Op die manier hebben we nog alle ruimte voor iteraties, en kom jij niet voor verrassingen te staan op het einde van de rit.

Inzet: Jane Birkin – “Cut the crap and do it!”

What's your story?

Diederik Vlerick
Diederik Vlerick
Sales, Strategy & Concept
diederik@starringjane.com+32 9 235 82 88