cms

CMS: dé basis voor uw digitale project

CMS, of Content Management Systeem, maakt het mogelijk om samen een digitale oplossing te creëren die jouw organisatie als gegoten zit. Het laat ons namelijk toe om je kostbare content – zowel woord als beeld – zo efficiënt mogelijk te beheren. Je moet daarbij niet per se (voor)kennis te hebben van HTML, CSS of programmeertalen: het controlepaneel staat garant voor intuïtief gebruik. En uiteraard kan je steeds rekenen op onze knowhow en ervaring, die we graag met jou delen. Zo ben je er snel zelf mee weg.

Wanneer een CMS kiezen?

Een CMS is van goudwaarde wanneer je de content van jouw digitale project regelmatig moet aanpassen, vernieuwen of vervangen. Bijvoorbeeld in het geval van een website met grote actualiteitswaarde, of een webshop dat zijn aanbod vaak updatet. Heel handig daarbij is dat verschillende personen die content kunnen beheren via het controlepaneel. Maar het grootste voordeel is natuurlijk de technische toegankelijkheid: werkelijk iedereen kan ermee aan de slag.

Welke Content Management Systemen?

Starring Jane gaat voor een langetermijnrelatie waarbij je jou als klant als een vis in het digitale water voelt. Daarom kiezen we samen uit één van deze systemen:

Hierbij gaan we uiteraard voor het CMS dat alle features en kwaliteiten heeft om jouw project maximaal te laten renderen. En waar je als beheerder snel en vlot mee aan de slag gaat.

Plant u een online project te lanceren?

Wilt u een website die op-en-top aan uw verwachtingen tegemoet komt? Hebt een webapplicatie op maat nodig?

Neem gerust contact op met Starring Jane, zodat we een afspraak kunnen maken. We stellen u de verschillende contentmanagementsystemen voor en werken een all-in traject uit om samen de beste digitale oplossing te bereiken. Zowel voor uw organisatie als doelgroep.