Klant
Resatec
Vraag
Een website ontwikkelen met heldere animaties om producten voor te stellen
Technologie
Wordpress
Resultaat
www.resatec.be

Website ontwikkelen om winkeloplossingen voor te stellen

Een website ontwikkelen is – ten minste voor wie het goed wil doen – geen technische aangelegenheid. Het is een all-in digitaal project, waarbij samen met de klant op zoek wordt gegaan naar de beste oplossing op lange termijn. Op basis van grondige knowhow van de needs van die klant en van de (toekomstige) bezoeker van die website.
Resatec uit Mariakerke, dat met slimme technologie, oplossingen op maat en correcte service meer rendement wil genereren voor retailers, kwam naar Starring Jane met de vraag om een specifiek traject af te leggen. Met als doel een (WordPress-)website die hun geïntegreerde maar vaak niet-tastbare oplossingen – artikelbeveiliging, antidiefstalsystemen, klantentelling … op een heldere manier zou presenteren.

 

Resatec

Evenwicht tussen woord en beeld

WordPress leek voor beide partijen het ideale CMS om deze website uit te bouwen: met zijn customizable designs en verschillende template-mogelijkheden was het mogelijk de producten van Resatec zo bevattelijk en overzichtelijk mogelijk te presenteren. Voor de homepage creëerden we bovendien een tekening van een fictieve retailzaak, waarin we de verschillende specialisatiedomeinen van het bedrijf konden verwerken (en aanklikbaar maken). Tekst en beeld vormden met andere woorden in het digitale eindresultaat een heel mooi evenwicht.