Klant
Dark
Vraag
Een website met tags, zodat producten aan de juiste projecten gekoppeld kunnen worden.
Technologie
.NET
Resultaat
www.dark.be

Website met tags tussen product en project

Een website met tags co-creëren met partner Dark: geen evidentie. Het ging hier immers over een complex online systeem waarin specifieke producten aan producten moesten worden gelinkt. Bovendien wilden we de esthetische meerwaarde van de verlichtingsproducten van Dark –lampen, kandelaars, sculpturen en lichtconcepten – mooi laten terugkomen in het design van de website.
Samen met Dark tekenden we een traject uit om die digitale doelen te bereiken en de doelgroep van architecten, voorschrijvers, studiebureaus en de eindklant optimaal te bereiken en overtuigen. Het gebruik van tags hierbij was van cruciaal belang, maar uiteraard zonder dat die het overzicht of gebruiksgemak van de bezoeker zouden hinderen.

Dark

Online platform in .NET

Wij creëerden een website met een systeem van tags, waarop de producten front and center staan. Die producten kan de bezoeker heel eenvoudig aanklikken, waarop hij niet alleen een beschrijving, foto’s en de nodige technische informatie krijgt – ideaal voor SEO-optimalisatie – maar ook een overzicht van de projecten waarin de verlichting werd gebruikt. We voorzagen ook een aparte download-area met technische fiches, 3D-beelden, enzovoort. Het resultaat? Een website die, net als de producten van Dark zelf, de bezoeker helemaal verheldert.