Klant
Hanssens Hout
Vraag
Een overzichtelijke websitecdie meer conversie garandeert en alle producten overzichtelijk weergeeft.
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.hanssenshout.be

Website: conversie én overzicht

Website conversie was één van de milestones binnen het long-term digital partnership dat we met Hanssens Hout aangingen. Deze professional staat in Gent en (ruime) omstreken bekend om zijn ruime assortiment kwalitatief hoogstaande houtsoorten, die op maat van de klant worden uitgewerkt.
Op een bepaald moment stelden we vast dat de website aan grondige vernieuwing toe was om zo meer conversie te creëren. Tegelijkertijd leek het ons een goed idee om de heel brede productrange op een overzichtelijke manier te structureren en aan de bezoeker te presenteren. Kortom, samen wilden we werk maken van een content website, zonder dat die grafisch onaantrekkelijker zou worden.

Hanssens Hout

Umbraco en modern design

Samen creëerden we een moderne, aantrekkelijke en uiteraard 100 procent responsive structuur in Umbraco, die volledig e-commerce ready was. Alle houtcategorieën – terrasplanken, tuinschermen, plaatmateriaal … – werden voorzien van duidelijke symbolen, om zo de bezoeker snel en efficiënt naar het juiste product te sturen en dus de conversie te verhogen. De talrijke CTA’s moeten het contact tussen bezoeker een aanbieder intensifiëren. En werken met verschillende subcategorieën komt uiteraard ook de SEO maximaal ten goede.