Vastgoed Degroote
Klant
Vastgoedgroep Degroote
Vraag
Website met evenwicht tussen content en foto’s
Technologie
WordPress
Resultaat
www.vastgoed-degroote.be

Website content met sprekende beelden

Website content genereren was voor Vastgoedgroep Degroote, een familiaal bedrijf met ruim 40 jaar ervaring en 200 medewerkers, geen enkel probleem – deze klant heeft genoeg materiaal om zeker drie websites mee te vullen! We moesten dus verder kijken. Samen kwamen we tot de vaststelling dat de nieuwe website niet alleen de klasse en ervaring van de groep moest uitstralen, maar ook het perfecte visitekaartje vormen voor hun projecten aan de middenkust. Via gerichte cocreatie kwamen we tot een doordachte website waarop beelden primeerden en de informatie op een clevere maar niettemin heel vindbare manier werd ‘weggestopt’. Ofwel het perfecte evenwicht tussen content en beeld, dat uiteraard via gerichte support en opvolging verder moest worden geoptimaliseerd.

Vastgoed Degroote

Verschillende filterprogramma’s

De bezoeker van de website kan op zoek gaan naar het geschikte project via verschillende handige filters: nieuw of herverkoop, met of garage, locatie, huur of koop, enzovoort. Uiteraard kan ook een prijslimiet worden ingesteld. Wie geïnteresseerd is, kan zich inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief (die bovendien ook door Starring Jane wordt gemaakt, op basis van content die Vastgoedgroep Degroote aanlevert). Het zo gegenereerde mailadres wordt automatisch in Mailchimp verwerkt.

Vastgoed Degroote

Website content consumeren via Detailpagina’s

Wie dieper in wil gaan op bepaalde content van de website, kan op de thumbnail van een bepaald project klikken en op de detailpagina alles te weten komen over afwerking, prijzen en plannen. Er is ook een interessante sectie met werffoto’s. Bovendien kan via een duidelijke tab meteen een brochure worden aangevraagd – CTA’s waren op deze website prioritair. De kunst was om vooral met grote, sprekende beelden te werken, en toch de ruime hoeveelheid informatie te verwerken zonder dat die het visuele ‘vervuilde’.