Vastgoed Degroote
Klant
Vastgoedgroep Degroote
Vraag
Website met evenwicht tussen content en foto’s
Technologie
WordPress
Resultaat
www.vastgoed-degroote.be

Visueel sterk én gebruiksvriendelijk

Content genereren was voor Vastgoedgroep Degroote, een familiaal bedrijf met ruim 40 jaar ervaring en 200 medewerkers, geen enkel probleem – deze klant heeft genoeg materiaal om zeker drie websites mee te vullen! Samen kwamen we tot de vaststelling dat de nieuwe website niet alleen de klasse en ervaring van de groep moest uitstralen, maar ook het perfecte visitekaartje vormen voor hun projecten aan de middenkust. Via gerichte co-creatie kwamen we tot een doordachte website waarop beelden primeerden en de informatie op een clevere maar niettemin heel vindbare manier werd ‘weggestopt’. Ofwel het perfecte evenwicht tussen content en beeld, dat uiteraard via gerichte support en opvolging verder moest worden geoptimaliseerd.

Een intuïtieve zoekfilter

De bezoeker van de website kan op zoek gaan naar het geschikte pand via verschillende handige filters: nieuw of herverkoop, met of zonder garage, locatie, huur of koop, enzovoort. Uiteraard kan er ook een prijslimiet worden ingesteld. Wie geïnteresseerd is, kan zich inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief.

Vastgoed Degroote

Veel content, toch overzichtelijk

Wie dieper in wil gaan op bepaalde content van de website, kan op de thumbnail van een bepaald project klikken en op de detailpagina alles te weten komen over afwerking, prijzen en plannen. Er is ook een interessante sectie met werffoto’s. Bovendien kan via een duidelijke tab meteen een brochure worden aangevraagd – CTA’s waren op deze website prioritair. De kunst was om deze hoeveelheid aan content duidelijk weer te geven voor de sitebezoeker. We werkten met grote, sprekende beelden in combinatie met de ruime hoeveelheid informatie zonder dat die het visuele ‘vervuilde’.

Sta je ook voor de uitdaging…

… om jouw (toekomstige) sitebezoekers op een gebruiksvriendelijke manier door jouw informatie te loodsen, en wil je bovendien een intuïtief CMS waarmee je zelf de inhoud gemakkelijk kan aanpassen? Neem een kijkje op www.vastgoed-degroote.be, overtuig jezelf van het gebruiksgemak van deze site en contacteer ons via onderstaand formulier voor een vrijblijvende afspraak.

What's your story?

kevin braem
Kevin Braem
Management, Strategy & Concept
kevin@starringjane.com+32 9 235 82 84