Klant
Passenger Car Mercedes Luxemburg
Vraag
Een handige car shop voor Mercedes-personenwagens, in lijn met de Van Shop
Technologie
Umbraco
Resultaat
stock-mercedes.lu/fr/home/

Tool om online personenwagens te bestellen

De juiste webshop tools kunnen een digitaal project efficiënt optimaliseren en customizen. We gingen dan ook graag in op de vraag van Mercedes-Benz Luxemburg. Zeker omdat we al met veel succes hadden samengewerkt met hun zusterbedrijf om de Van Shop te realiseren. Ook nu gingen we voor een all-in langetermijnpartnership. Hun concrete uitdaging? Een tool creëren en implementeren waarmee consumenten online een Mercedes stockwagen kunnen bestellen.

Webshop tools in andere taal

In dit geval was er echter sprake van een extra uitdaging. De webshop moest namelijk in een andere taal worden opgeleverd. Maar daar draaiden wij onze hand niet voor om – wij schakelen wel vaker externe expertise in om het beste digitale antwoord te realiseren. Het uiteindelijke resultaat? Een handige en gebruiksvriendelijke Car Shop voor personenwagens.  Ook voor de dealers zelf is de shop een plezier om mee te werken. Kortom, een tweede succesverhaal dat we samen met Mercedes-Benz schreven. En een nieuw bewijs van ons streven naar langetermijnrelaties met de klant.

Complexe backend, eenvoudig bestellen

De uitdaging van dit digitale project was niet min: Ondanks de complexe back-end moest de Car Shop heel clean en sober ogen, met zwart en wit als hoofdkleuren. Bovendien moesten de dealers op een even eenvoudige manier de designs via de SFTP-server aangeleverd krijgen. Starring Jane klaarde de klus feilloos, waardoor nu ook Luxemburgse liefhebbers van Mercedes-Benz heel gemakkelijk hun droomauto online kunnen bestellen.

What's your story?

Diederik Vlerick
Diederik Vlerick
Sales, Strategy & Concept
diederik@starringjane.com+32 9 235 82 88