Klant
Strelli Homme
Vraag
design webshop dat merk versterkt
Technologie
nopCommerce

Webshop design: let's get visual

Webshop design: voor een klant gespecialeerd in designkleren des te belangrijker. De beste digitale oplossing was dan ook een platform dat in alles de klasse van Strelli Homme uitstraalde, zonder dat dit het gebruiksgemak in de weg zou staan. Dit Belgische label geniet wereldfaam en ontwierp onder meer outfits voor The Rolling Stones, Brigitte Bardot en onze nationale royalty. Hun designs in een notendop? Gesofisticeerd maar casual, moeiteloos elegant maar doordacht. Exact wat we samen met deze webshop wilden bereiken. We tekenden een traject uit en sloegen de handen in elkaar om tot het enige juiste resultaat te komen: digitaal maatwerk met de juiste snit.

Gebruiksvriendelijk verkoopsplatform in mooi kleedje

Doel van de samenwerking was glashelder: een basic en responsive webshop ontwerpen met een elegante, in het oog springende homepage die de casual chique van hun beroemde mannenkleding uitstraalde. Een online platform waar de bezoeker eerst wordt ondergedompeld in de look and feel van Strelli Homme en daarna subtiel naar de webshop zelf wordt geleid.

De kleren maken de webshop

Online verkoopplatformen moeten in de eerste plaats gebruiksvriendelijk zijn. Maar waarom zou het design van een webshop ook niet in het oog mogen springen? Daarom werkten wij de templates van nopCommerce volledig uit volgens de modebewuste wensen van de klant. Ook het beheer is kinderspel: producten ingeven, foto’s uploaden, lookbook aanpassen, promoties aanbieden … – het kan allemaal snel en intuïtief. Door dat alles vormt de webshop een perfecte aanvulling op de twee fysieke winkels van Strelli Homme in Gent en Antwerpen.