Klant
Konvert
Vraag
Een gebruiksvriendelijke website maken die meer bezoekers en sollicitaties genereert
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.konvert.be

Webontwikkelaar 'solliciteert' bij Konvert

Webontwikkelaar is maar één van de identiteiten van Starring Jane: wij zijn in de eerste plaats digital partner, die samen met de klant naar de beste digitale oplossing streeft via co-creatie. Met die boodschap gingen we ‘solliciteren’ bij uitzendonderneming Konvert. Die wilde namelijk een website die niet alleen meer sollicitaties binnen bedrijven zou genereren, maar ook beter vindbaar zou zijn op het internet. En dat zonder dat er sprake was van een al te complexe front-end. Dit was de start van een langetermijnrelatie, want de resulterende website kwam niet alleen tegemoet aan alle verwachtingen, maar blééf dankzij opvolging, support en gerichte online communicatie ook renderen. Die site is namelijk goed voor 50 procent meer bezoekers én een verdubbeling van het aantal sollicitaties. Kortom, een all-in traject!

Konvert

Website Konvert naar nieuw content management systeem Umbraco

We hevelden de in 2014 (door ons) ontwikkelde website over naar open soure content management systeem Umbraco. Het resultaat? Overzichtelijker blokken, meer eenvoudige en efficiënte zoekfunctie, en alle kantoorinformatie op de homepage. En zoals hierboven gezegd sterk gestegen trafiek. Bovendien selecteert door een slimme koppeling tussen kandidaten- en jobdatabase de website nu automatisch de meest geschikte jobs voor een kandidaat. Niets dan troeven dus.

Konvert

Alle online communicatie

We profileerden ons niet alleen als webontwikkelaar, maar namen en nemen ook alle online communicatie van Konvert voor onze rekening. Bijvoorbeeld door een uitgekiend en gepersonaliseerd email-marketingsysteem uit te werken. We houden ook nauwgezet de resultaten van alle online campagnes op, zodat Konvert een veel beter beeld krijgt van haar klanten en bedrijven.