BAM
Klant
BAM International
Vraag
Gelijkaardig, maar toch uniek webdesign voor een dochteronderneming
Technologie
Wordpress
Resultaat
www.interbuild.be

Webdesign zonder copy paste

Webdesign is één van de services van Starring Jane. Waarbij we werk maken van duurzaam rendement van het online project in kwestie. De uitdaging van BAM International was evenwel niet min: een all-in website creëren voor een dochteronderneming met de look & feel van het hoofdbedrijf. En uiteraard zonder dat er sprake zou zijn van copy paste – iets wat wij sowieso nooit in onze dienstverlening zouden dulden. De website moest namelijk de unieke identiteit en eigenheid van de dochteronderneming uitstralen.

Webdesign en meer

Dit project was met andere woorden een kluif voor ons team. Niet in het minst omdat de website ook een visitekaartje moest worden van de reputatie van deze gerenommeerde bouwgroep. De klant werd dan ook – zoals altijd trouwens – nauw betrokken bij de conceptualisatie, ontwikkeling en oplevering. En uiteraard bleef het partnership ook daarna duren. Want een online project is nooit af.

BAM

Project-pdf voor bezoeker én bedrijf

Centraal op de websites van de dochterondernemingen vindt de bezoeker de vastgoedprojecten, met focus op de visuele uitstraling van het eindresultaat. Eenmaal de bezoeker een concreet project aanklikt, krijgt hij daar alle nodige informatie over. Heel interessant hierbij is de module waarbij met één klik een pdf van het project wordt aangemaakt. Een module waar het bedrijf trouwens zélf gebruik van maakt wanneer het een referentieboek moet samenstellen voor een klant.

De all-in service van Starring Jane toonde zich ook in de ontwikkeling van een documentenmodule voor de verschillende websites van BAM International.