Klant
The Future Alliance
Vraag
De ontwikkeling van een website waar zowel organisaties als werkzoekenden hun weg in vinden
Technologie
WordPress
Resultaat
www.thefuturealliance.com

WordPress website in drie talen voor HR bureau The Future Alliance

Een website die HR vraagstukken oplost

The Future Alliance, oorspronkelijk Fiers & De Mey genaamd, is een bureau dat medewerkers en organisaties samenbrengt én een vaste en betrouwbare partner is voor alle HR vraagstukken waar bedrijven mee kampen. Starring Jane ging maar al te graag in op hun vraag om een website te bouwen die de kwaliteiten van dit bureau in de verf zet: menselijk kapitaal, vertrouwen, discretie en professionaliteit.

Twee doelgroepen

The Future Alliance richt zich voornamelijk tot 2 doelgroepen: professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging enerzijds, en organisaties die op zoek zijn naar deze professionals anderzijds. Geen makkelijk vraagstuk want mensen verbinden is een delicate zaak.

the future alliance

De ultieme ‘click’

Gelukkig kunnen ze nu rekenen op een website waarmee de ultieme ‘click’ snel gemaakt kan worden. Werkzoekenden vinden er een overzichtelijk aanbod aan vacatures terug, info over loopbaanbegeleiding en ze kunnen hun cv snel opladen om opgepikt te kunnen worden volgens hun specifieke competenties. En organisaties krijgen een heldere kijk op het profiel van potentiële kandidaten, vinden hun weg naar consultancy op maat en begeleiding doorheen de zoektocht naar geschikte topmedewerkers.