Klant
Teccon
Vraag
Een gebruiksvriendelijke, mobiel bruikbare aanvulling op een bestaande applicatie om presaties te beheren
Technologie
VueJS

Mobiele applicatie voor het bijhouden van prestaties per project

Land in kaart brengen

Teccon is een innovatief landmeetbureau. Je kan bij hen terecht voor opmetingen, maar ook voor schattingen van vastgoed, plaatsbeschrijvingen, mobile mapping, ze brengen gebieden in kaart met behulp van drones enzovoort.

Hun team bestaat uit een 50-tal landmeters die dagelijks meetwerk uitvoeren in heel België en ook in het buitenland. Het spreekt voor zich dat zij met zo veel manschappen op verplaatsing, duidelijk in kaart willen brengen wie op welke projecten werkt, en hoe lang hij of zij daarmee bezig was.

teccon

Verder bouwen op de bestaande tools

Op het moment van onze kennismaking beschikte Teccon reeds over een CRM tool waarmee zij hun projecten, klanten, werknemers, prestaties, rapporten enzovoort konden beheren. De enige tekortkoming die zij ondervonden, was dat deze tool enkel via desktop gebruikt kon worden. Dat is natuurlijk niet handig wanneer je werknemers het merendeel van hun tijd buitenshuis spenderen.

Starring Jane zocht en vond een optimale oplossing: in plaats van hun huidig systeem volledig overboord te gooien, hebben we hier een uitbreiding op gemaakt. Een app die op smartphone probleemloos gebruikt kan worden, en die inpikt op hun huidige systeem: beide systemen gebruiken dezelfde database en vormen zo als het ware één geheel. Medewerkers van Teccon kunnen nu heel eenvoudig tijdens hun werk op verplaatsing op een snelle manier een project werktype (administratie, bureel …), km stand,… ingeven. Werknemers kunnen hun timetracking starten & stoppen, waarbij ook hun geolocatie wordt opgeslagen. De werkgever kan altijd kijken waar de medewerkers zich bevinden.

Starring Jane breekt niet af, maar bouwt verder

We hadden kunnen voorstellen om een volledig nieuw systeem voor Teccon te bouwen. Maar in plaats daarvan zochten we naar de meest constructieve oplossing en werkten we aan een uitbreiding van de CRM tool die zij al hadden. Economisch interessant en net wat onze klant nog miste. Werk jij ook met een systeem dat in jouw ogen nog aan verbetering toe is? Contacteer gerust Gauthier, alles is bespreekbaar bij ons!