Klant
Teamleader en CCV Shop
Vraag
Integratie maken om facturen automatisch te genereren
Technologie
.net c#
Resultaat
www.ccvshop.be/app-store-detail?id=10317

Een koppeling tussen ecommerce platform CCV Shop en Teamleader

Teamleader en Starring Jane

Teamleader beschouwen we als een partner van Starring Jane. We gebruiken hun CRM systeem zelf al jaren, onze bedrijven zijn dicht bij elkaar gevestigd, we staan samen op beurzen en we ontwikkelden regelmatig al integraties met allerlei platformen en Teamleader. Onlangs kwam via hen de vraag voor een integratie met het webshop platform CCV, voor het automatisch genereren van facturen.

CCV wat?

CCV is de afkorting van Computer Centrum Vandevelde. CCV is bekend voor hun betaalterminals, maar biedt met CCV Shop ook een ecommerce platform aan dat de laatste jaren aan een enorme opmars bezig is, voornamelijk omdat het talrijke webshop-opties combineert met een zeer gebruiksvriendelijke interface. Met andere woorden: CCV Shop maakt het mogelijk om zonder enige kennis van code een webwinkel met veel toeters en bellen te implementeren.

Automatisch facturen aanmaken met Teamleader

De applicatie die Starring Jane ontwikkelde, biedt automatisatie naar facturatie toe. Wanneer iemand een aankoop heeft afgerond en betaald via een webshop die door CCV Shop wordt ondersteund, wordt door de koppeling automatisch een factuur aangemaakt in Teamleader. Zo wordt een deel administratie weggewerkt. Andersom: wanneer een factuur in Teamleader de status ‘niet betaald’ krijgt, wordt dit automatisch ook doorgetrokken naar de webshop in kwestie.

Interesse?

Ook een idee voor een nuttige integratie?

Maakt niet uit welke platformen of welke technologieën je op een bepaalde manier wil koppelen. Wij bekijken graag voor jou de mogelijkheden! Gauthier geeft je graag advies.