Klant
Resiterra
Vraag
Ontwerp omzetten naar een gebruiksvriendelijk CMS-systeem
Technologie
WordPress
Resultaat
hertogensite.be/

Gebruiksvriendelijke website voor bouwproject Hertogensite

Bij Starring Jane beseffen we maar al te goed dat een overzichtelijke en gemakkelijk te onderhouden website een must is. Daarom kwam ook Resiterra bij onze experts aankloppen om hun reeds uitgewerkte design om te zetten naar een gebruiksvriendelijke website.

Resiterra heeft al jarenlang ervaring in binnenstedelijke projectontwikkeling. Samen met visionaire partners staat Resiterra in voor de uitwerking van esthetische en ecologisch verantwoorde projecten, waarbij veel aandacht besteed wordt aan wooncomfort, sociale verwevenheid en duurzaamheid. De Hertogensite is één van hun grootste binnenstedelijke projecten in West-Europa.

Logo Hertogensite

Gemakkelijk te onderhouden website

Om dit bouwproject duidelijk in beeld te brengen, kwam Resiterra met de vraag om het reeds ontworpen design door Digital Management Partners uit te werken in een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Het resultaat? Een overzichtelijke WordPress website met alle nodige informatie over de Hertogensite.

Door het gebruik van WordPress als CMS kan onze klant nu gemakkelijk zelf nieuwe content toevoegen aan de website, zoals projecten en nieuwsberichten. Technische knowhow is dus niet vereist!

Contacteer onze Janes!

Wil jij ook een sprekende website die gemakkelijk te onderhouden is? Voor onze digitale experts is geen enkele uitdaging te veel, want bij Starring Jane maken we graag werk van jouw succes. We nodigen je met plezier uit voor een vrijblijvend gesprek!