Klant
Recrewtment
Vraag
Ontwikkeling online tool en recruterings-app
Technologie
WordPress
Resultaat
recrewtment.be

Een vernieuwde website voor uitzend- en selectiekantoor ReCrewtment!

Stilstaan betekent achteruitgaan dachten ze bij ReCrewtment. En gelijk hebben ze. Daarom gingen ze met Starring Jane in zee voor een modernere, strakkere en gewoon ook betere website. ReCrewtment is met andere woorden helemaal klaar voor de toekomst!

We’re hiring!

2 jaar geleden zag ReCrewtment het levenslicht en kwamen ze meteen aankloppen bij Starring Jane voor de ontwikkeling van hun website. ReCrewtment is dus een jonge onderneming. Toch zijn ze er in die 2 jaar al in geslaagd een enorme groeispurt te maken. Ze hebben ondertussen al 7 kantoren en het aantal vacatures, sollicitanten en uitzendkrachten blijft toenemen. Door deze forse groei realiseerde ReCrewtment zich dat ze moesten investeren in hun website. Het online gebeuren is dan ook heel erg belangrijk tijdens het sollicitatie-proces. Recrewtment kwam opnieuw bij ons aankloppen met de vraag of we voor hen een website konden ontwikkelen die dit hele proces zo gemakkelijk mogelijk zou maken voor zowel de werkgevers als de werkzoekenden en het resultaat mag alweer gezien worden.

Ook nood aan een modernere, strakkere of gewoon ook betere website? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend babbeltje en wie weet worden wij wel jouw nieuwe digitale partner!