Klant
M4 Architecten
Vraag
Projectwebsite met focus op beelden
Resultaat
www.m4architecten.be

Projectwebsite met focus op beelden

Een projectwebsite waarbij de focus op de gerealiseerde projecten zou liggen: de logica zelve. Maar hoe overtuig je een bezoeker die digitaal al zoveel is gewend? Heel eenvoudig: door alleen met beelden van de allerhoogste kwaliteit te werken. En die missie gingen we samen aan met het nieuwe architecten- en ingenieursbureau M4 architecten. Alhoewel, nieuw: een fusie van AMV (non-profit) en AAPROG (ziekenhuisbouw). De beste digitale oplossing hier moest dus beide competenties evenwaardig tot hun recht laten komen in één de collectieve structuur. En dat vereiste van ons dus een grondige kennismaking met die partners, en vervolgens een langetermijnsamenwerking om die digitale goals te (blijven) verwezenlijken.

M4

Gemakkelijk te beheren WordPress

Het resultaat is een website waarop de (efficiënt te filteren) projecten centraal staan en via in het oog springende foto’s worden voorgesteld. Pas in tweede instantie komt de bezoeker in contact met content en projectfiches – die laatste zijn voorgedefinieerd in WordPress en kunnen bijgevolg vlot door de architecten zelf worden in- of aangevuld.

Starring Jane voorzag verder een afgeschermde inlogmodule, waar architecten en ingenieurs bestanden en mappen kunnen delen, met specifieke rechten voor bepaalde personen. Om het concept van en de expertise achter het nieuwe M4 architecten te duiden werd ook werk gemaakt van een duidelijke en goed uitgewerkte teampagina.