Klant
Rijmaran
Vraag
Professionele webshop ontwikkelen voor kampeerliefhebbers
Technologie
nopcommerce
Resultaat
www.rijmaran.be

Professionele webshop én website voor kampeerders

Een professionele webshop én website voor een klant die al een – bij kampeerders welbekende – fysieke winkel heeft: geen evidentie. Het was dus heel belangrijk de digitale doelstellingen goed uit te denken en te komen tot een duurzaam online resultaat. Dat alle producten van Rijmaran – motorhomes, caravans, kampeermateriaal (van afvoerkappen over koppelingssloten tot zelfs ontbijtborden) – mooi presenteerde. Efficiëntie voor gebruiker en bezoeker moest tijdens ons traject de rode draad zijn. Die eerste moest het aanbod gemakkelijk kunnen aanvullen en finetunen, die tweede moest gemakkelijk zijn weg vinden doorheen dat aanbod. Uiteindelijk kwamen we via vruchtbare co-creatie tot een digitaal resultaat dat trots naast zijn fysieke evenknie mocht staan.

Rijmaran

Kampeershop: professionele webshop met uitzonderlijk aanbod

Het uitwerken van de webshop was een heuse uitdaging, aangezien het aanbod kampeeraccessoires van Rijmaran nagenoeg onbeperkt is: alles wat van veraf of dichtbij met kamperen te maken heeft, maakt er deel van uit. En toch moeten al die producten snel te vinden en gemakkelijk te bestellen zijn. Starring Jane integreerde daarom een handige zoekfunctie en efficiënte bestelmodule, die de bezoeker van de Kampeershop maximaal gebruiksgemak garandeert.

Rijmaran

Uitgebreide catalogus

De professionele webshop werd geïntegreerd in de website, net als een catalogus met alle mogelijke nieuwe en tweedehands motorhomes en caravans, waar die uitgebreid en minutieus worden beschreven, en waar de gebruiker efficiënt kan zoeken via verschillende selectiecriteria. Op die manier tonen website en webshop samen heel mooi aan waarom Rijmaran al 40 jaar een autoriteit is op vlak van kamperen.